Veckans Budgetkap – Yves Rocher Riche Créme

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Yves Rocher associerar nog många med mig med postorderföretaget från för länge sedan. Jag kommer ihåg att jag beställde produkter därifrån när jag fortfarande bodde hemma hos mina föräldrar. Jag fick samma glada härliga känsla i kroppen då som nu när det kommer paket med posten. Nu har jag inte testat mycket från Yves Rocher den senare tiden, men det finns absolut guldkorn.

Yves Rocher Riche Créme är rik, på just återfukning. Detta är en gammal goding som hängt med i över 40 år, 40 år!?! Genom dessa 40 år har den självklart fått sig uppdateringar både ingrediensmässigt och ny förpackning.

Yves Rocher

Riche Créme innehåller 30 exklusiva oljor. Mer än 1000 rosor behövs för att skapa 1 kg olja. Utöver rosolja finns det: macadamia, raps, sesam, oliv, ris, pistasch, majs, babassu, safflor, mango, ricin, kamelia, hasselnöt, argan, sötmandel, nattljus, solros, jojoba, camelina, valnöt, nyponros, aprikos, kokosnöt, persika, mariatistel, bomullsblomma, sumpört, avokado, andirobanöt och copra.

Det är en väldigt bra återfuktande och väldoftande body lotion. Den är ganska lätt i konsistensen men tar lite tid på sig innan den absorberas av huden. När den gjort det håller den riktigt bra på fukten. Huden blir mjuk, len och känns fräsch länge. Jag tycker att Riche Créme verkligen är ett budgetkap till fullpris 169:- för 190 ml och ibland finns den till 139:-

Läs också:  Kokosdoft till kroppen
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa