Topp 3: bästa flytande läppstiften!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Idag ska vi prata om flytande läppstift. När denna trend startade förstod jag inte alls grejen, jag tyckte de var torra och obehagliga på läpparna och hållbarheten var inte heller tillräckligt bra för att få mig att vilja stå ut med den hemska känslan (ja, jag tittar på dig Anastasia Liquid Lipstick…) så jag hade börjat ge upp hela grejen.

Men som den lippie junkie och beauty lover jag är så fortsatte jag testa olika märken och lyckades till slut hitta några formulas som är så sköna att jag nu för tiden nästan bara använder flytande läppstift.

Så idag är jag här för att sprida kunskapen vidare och berätta för er vilka de bästa flytande läppstiften är!

I den här akrylhållaren från Muji förvarar jag de flesta av mina flytande läppstift, inte alla, men de flesta. Och det är även här mina favoriter finns…

Och här har vi dem!

Jag presenterar: Colourpop Ultra Satin Lip, Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick och min nyfunna favorit bareMinerals Gen Nude Matte Liquid Lipcolor.

Colourpop Ultra Satin Lip

Colourpop Ultra Satin Lip är förmodligen min absoluta favorit! Jag har recenserat den tidigare och tycker likadant nu som då. Det jag älskar med den här produkten är dels att den är så skön att bära men framförallt att hållbarheten är fantastiskt bra, och så det billiga priset förstås! Är jag ute efter ett matt flytande läppstift är dock Ultra Satin Lip inte det jag väljer då de ger just en satin finish men annars så är dessa allra bäst!

Läs också:  3 saker jag använder just nu från Kat von D, Pixi Beauty och Antipodes

Jag har swatchat 3 utav färgerna jag äger i min recension men har sedan dess skaffat mig 7-8 färger till (som sagt, jag gillar verkligen dessa!) så hojta om det är så att ni vill se ett inlägg med alla färger swatchade så ordnar jag det!

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

Är jag däremot sugen på en matt finish så är det Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick jag väljer. De är inte riktigt lika bekväma på läpparna men de är inte heller obekväma och dessutom är hållbarheten toppen även på dessa!

HÄR kan ni se de flesta av färgerna jag äger och HÄR, HÄR och HÄR kan ni se resterande tre färger jag har!

bareMinerals Gen Nude Matte Liquid Lipcolor

Sedan har vi ju bareMinerals nyhet – Gen Nude Matte Liquid Lipcolor – som är min nyfunna favorit! Nu har jag ju bara testat denna färg, Swag, men jag är djupt imponerad och känner faktiskt att den platsar i topp 3: bästa flytande läppstiften!

Jag skulle säga att finishen på denna är lite mitt-i-mellan de andra två. Den är matt, men inte riktigt lika matt som Kat Von D’s. Den är dock otroligt bekväm att bära. – den har en ganska moussig känsla och väl på känns den inte alls. Hållbarheten är också väldigt bra, dock sämst av dessa 3 så lite påfyllning efter middag behövs oftast.

Läs också:  Gröna bryn med Kat Von D Pomade

Men eftersom den är så himla skön på och samtidigt har en matt finish så är det ett flytande läppstift som jag varmt rekommenderar och jag vill själv skaffa fler färger…

Ni kan se Swag swatchad HÄR.

Det här är alltså de bästa flytande läppstiften på marknaden enligt mig.

Nu vill jag veta, vad tycker du om flytande läppstift? Har du några andra favoriter som jag har missat? 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie Karlsson
Sminkningar, swatches, beautysnack.

Mest lästa