Veckans recap #138 – Februari favoriter

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Dags för februari favoriter vilket betyder att vi gått in i sista vintermånaden, mars. Helt ärligt ska jag erkänna att det var skönt att hoppa januari favoriter då jag får så himla mycket beslutsångest. Det finns många bra produkter där ute, och har du en hy som gillar det mesta blir det ennu svårare.

Det blir i alla fall en blandning av hår, hud och smink bland februari favoriter. Inte så mycket hudvård då jag varit jätteduktig på att använda Akademikliniken Pure Glow Oil och Cure Recovery Cream efter mina behandlingar med Dermapen (jo jag har testat ett 10-tal masker men det räknas väl inte?). Recension på Pure Glow Oil kommer snart, därför är den inte med här fast den absolut platsar här.

Februari favoriter

Hår

ghd copper v gold styler och curl hold spray. När håret känns smutsigt men lockarna fortfarande håller på 6:e dagen, då är det grymt bra enligt mig. Läs mer här

Hudvård

Acasia Skincare Clean Cleanser är redan slut. Det beror på att jag använt den 3 gånger per dag sedan jag fick den. Jag har alltså använt den som dubbelrengöring på kvällen till båda rengöringarna, och sen på morgonen en gång. Huden blir väl rengjord men behåller fukt och fin len hy. Love it!

Läs också:  Pür Cosmetics Dream Chaser Palett

Make p:rem Radiance Peeling Sleeping Pack sladdade in på favoritlistan mot slutet av febrbuari. En användning och jag var helsåld. Ny hud på burk,  läs allt om den här

Februari favoriter

Brazilian Bum Bum Cream har ett smått fånigt namn, men herregud vad jag är kär i den krämen. Det är helt och hållet Arga Tantens fel, för den lilla provförpackningen fick jag av henne. Nu funderar jag helt seriöst på att beställa den från USA mot en frakt på 750 pickadollar. Inte klokt, jag vet men hade du känt hur gott jag doftar hade du förstått. Jag har spinkat och sparat på det lilla provet, men nu är den helt slut. Doften har jag kvar på handlederna än så länge.

Februari favoriter

Makeup

Lancome La Rose Palette är mycket välanvänd. Jag har använd den i princip varje dag sedan jag köpte den. Nyans nr 2 från vänster är favoriten vilket jag tror syns också. Det är en brunlila nyans med skimmer som är så snygg till gröna ögon. Mer om Absolutely Rose collection här

MAC har fått med två produkter bland februaris favoriter. Viva Glam Taraji P. Henson beskrivs som en matt bright fuchsia. Helt klart en favorit då knalliga rosa läppstift är vad jag använder mest. Formulan är ganska krämig trots att läppstiftet är matt, så det är inte obekvämt. Bäst av allt är att MAC fortfarande donerar överskottet av försäljningen av Viva Glam till personer vars liv på ett eller annat sätt är drabbade av HIV/AIDS. Bättre bilder finns här hos Camelliss

Läs också:  Galapepp och galaprepp: ny frisyr, fotbad och ansiktsmask

In Extreme Dimension Waterproof Lash Mascara är en ny favorit bland vattenresistenta mascaror. Jag är så glad över att ha hittat denna för den är grym för raka fjuttfransar. Efter en omgång Surratt franstång är det bara att gå på med så många lager du vill för att få rätt effekt. Den klumpar inte men ger både fylliga och längre fransar. Hållbarheten är utmärkt.

Det var februari kort uppsummerat.  Har du hittat några nya favoriter under februari?

Nu har jag börjat testa Biologique Recherche och måste säga att efter en liten vecka är jag mindblown. Det här blir spännande i fortsättningen

0 0 röster
Betyg på inlägget
13 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Katarina Sköldmark

Hej Hilde,

Vet du om det nya märket BR testas på djur?

Mvh Katarina

TF-fanet

Hej! Tiden går fort nu, men det är underbart att det är ljust när man går till jobbet!!! Kul att Lisas ögonskuggspallet blev en sån favorit! Jag håller tummarna att nästa gång byts läppstiften ut till ögonskuggor! Februari blev hudvårds månaden för mig. Några av mina produkter tog slut och fick köpas om. Köpte även Omorovicza’s nya Moor mood cleaning, som gick från att huden tyckte den var obekväm men menthol känsla till att användas 1-2ggr om dagen. Testade att ta mindre mängd och då blev det en återfuktande och renande rengöring istället! I sminkväg köptes endast en platt Tom… Läs mer »

TF-fanet

Det är en mascara, väldigt kletig så nästan funderar på om den är torr, men resultatet (om man inte får klet klumpar i borsten) är super! De böjs väldigt mkt på mig, väldigt separerande och ändå får umph. Som resultat av konsistensen, blir det väldigt lite mascara att tvätta bort på kvällen. Vet inte hur många gånger jag har tänkt på kvällen ”har jag redan tagit bort mascaran? ”, vilket är super. Fick även en krämögonskugga (matt vit heltäckande) som jag tänkte ha som lager under puder skugga, men den blir helt pudrig vid applicering så inget fastnar riktigt bra… Läs mer »

Mee

Älskar dina recaps! Sugen på franstången men den är slut i lager på Cow, verkar bara finnas där? Tycker du den sliter mycket?

Mee

Tack! Ja, själv har jag Shiseido så det lät hoppfullt att Surratt är ’snällare’.

Maja

Tänkte beställa Ghd Curl Hold Spray efter att ha läst om den här på din blogg, är en sådan produkt jag varit på jakt efter! Alltså både hjälper till med lockarnas hållbarhet OCH skyddar mot värme, toppen! Tycker du den har tillräckligt med värmeskydd…? Eller använder du någon extra värmeskyddande produkt förutom den här innan du ska locka håret? Hur mycket brukar du spraya?

Och en sak till, föredrar du att locka håret med plattång istället för locktång och i så fall varför?

Tack för en superinspirerande blogg! Kram!

Lena

Tack för dessa tips. Make P:rem masken skall jag köpa så snart jag avklarat Excuviance. Vill inte blanda syror. På tal om syror är det faktiskt först nu med E som jag använt AHA frekvent. Måste sägs att det gett mig en jämnare hudton faktiskt. Hur ser du med syraprodukter till sommaren? Vet att du inte ligger ute och solar så aktivt. Vi som kanske ändå gör det och skall till Medelhavet 3 veckor i Juli, borde vi avstå? Märkte nu när vi var till Alperna och skidade att jag brände mig lättare än övriga i familjen. Kul att du… Läs mer »

Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x