Lavilin – deo som håller i 7 dagar?

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Lavilin deodorantkräm med probiotika 7 dagar är inte som det vanliga deodoranten på fleras sätt. Lavilin satsar på deodoranter utan parabener, aluminium och alkoholer. Själv är jag inte rädd någon av dessa ingredienser i den mängd de finn i en deo, men jag tycker ändå att det låter mycket bekvämt med en deo som appliceras en gång per vecka.

Nu ska vi alltså vid hjälp av probiotika kunna applicera deokrämen en gång per vecka. Bara tanken på att duscha utan att applicera deo varje gång känns lite konstigt. Jag ska testa, och håller tummarna för att omgivningen inte lider under de första veckorna. Det sägs nämligen att optimal effekt inte uppnås för efter 5-7 appliceringar. Och då ska den bara återappliceras när lukten kommer tillbaka vilket låter smått ofräscht om svettdoften kommer när jag inte är hemma.

Lite kort om några utlovade egenskaper:
Eliminerar lukt genom att neutralisera svettbakterier
Innehåller Arnica och Kalendula som är kända för sina antibakteriella egenskaper.
Innehåller kamomill som fungerar lugnande på huden
Kliniskt och dermatologiskt testad
Passar alla åldrar
Ej testad på djur
Miljövänlig
Vattentålig och funkar på känslig hy.

Det ska bli riktigt spännande att testa hur detta funkar för mig. Jag ska erkänna att lite skeptisk är jag allt. Vad jag läst om denna deokräm är att det verkar vara individuellt  hur länge den håller svettlukt borta. Det är ingen större investering heller då den kostar 169:- för 10 ml som kommer att vara hur länge som helst. Det är inte mycket som behövs vid varje applicering. 

Läs också:  Bra produkt i dålig förpackning - Skirs deodorant

Vad tror ni om denna? Kan detta vara något att testa?

0 0 röster
Betyg på inlägget
4 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
mary

Här kommer ett annat (budget) tips för den som vill slippa svettas- apotekets absolut torr våtservetter- helt galet bra – en ”strykning” räcker en hel vecka. Inte så mycket glamour, men effekten!(och det är väl den som räknas?)

Daniella

Hej!
Svider dem lika mycket som den vanliga absolut torr?

mary

Tycker inte den svider (har ej provat den andra) däremot kan det klia lite först, men det går över. Tror man på ngt sätt vänjer huden vid den efter ett tag. Nu kan jag inte leva utan den, så himla smidig också!

Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x