Elegant Jasmine – som en highlighter för naglarna!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

I helgen målade jag mina stackars små stumpar till naglar för första gången på evigheter (kan till och med vara första gången i år…) och eftersom de är så korta ville jag ha något diskret och valde därför Elegant Jasmine från Depend’s 7 Day vårkollektion The Language of Flowers.

Jag hade faktiskt inte planerat att visa upp Elegant Jasmine här på bloggen men det visade sig vara ett så rackarns fint nagellack att jag kände att jag inte kunde låta bli.

Elegant Jasmine har en vit bas som sedan är fullproppat med guldigt och rosa skimmer. Ser man nagellacket i mörker/skugga så är det knappt att det syns på naglarna då det blir väldigt diskret men så fort det träffas av ljuset så lyser skimret upp och jag kan inte sluta titta på naglarna! Det är som en highlighter, fast för naglarna!

Formulan var helt okej, något rinnig men överlag bra. Jag bär två två lager på naglarna nu men har man längre naglar kan man nog behöva gå in med något extra lager för att få det täckande om man vill det.

Jag åker snart iväg på semester och jag är väldigt sugen på att lacka mina tånaglar med detta, tror det skulle bli riktigt snyggt…

Läs också:  Nagellacket med snygg hylsa och den sämsta formulan

Trots att det här lacket var ett av mina förhandsfavoriter från The Language of Flowers så blev jag ändå förvånad över hur mycket jag gillar det! Jag rekommenderar er alla att åtminstone spana in det!

Finns i butik nu och kostar 39 kronor.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie Karlsson
Sminkningar, swatches, beautysnack.

Mest lästa