Daisy Beauty Expo 2017 – L’Oréal lanserar matta läppstift, Botanicals Fresh Care hårvård och rengöring våren 2017

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Mascara, matta läppstift, concealerpalett, – det är några av nyheterna från L’Oréal Paris våren 2017.

Infaillible Lip Paint, 99 kr. Sex nyanser, två finishar.

 

L’Oréal Paris öser på med nyheter våren 2017! Här är några av godbitarna.

 

Makeup vår 2017

False Lash Superstar X Fibre, 175 kr: Klassisk tvåstegsmascara med en primer och en mascara i vardera änden. Nyheten är att primern är svart! I butik i januari.

BrowArtist Xpert, 89 kr: Jättemjuk penna med traingelformad spets i ena änden, mjuk borste i andra änden. Innehåller vax för hållbarhet. Kommer i fem nyanser: två blonda, två bruna, en svart. I butik i januari.

Infaillable Total Cover, 159 kr: Innehåller tre beige, en grön (maskerar rött i huden) och en lila (döljer glåmighet) kräm. Ska inte lägga sig i linjer och ska hålla länge. I butik i februari.

Infaillible Blush Paint, 159 kr: Fem puderskuggor med krämiga kvaliteter. Finns i två nyanser, Pinks och Ambers. Utmärkta för ”draping”, det vill säga att konturera med färg. I butik i februari.

Infaillible Lip Paint, 99 kr: Jättepigmenterat flytande läppstift i tub med applikator. Två finishar: matt och glossy (tre av varje, totalt sex Lip Paints). Tunn formula. Sitter som berget. I butik i februari.

Color Riche Matte Obsession, 129 kr: Matta läppstift, sex färger, innehåller jojobaolja och kameliaolja som motverkar uttorkning. I butik i februari.

 

Fyra stjärnprodukter från nya L’Oréal Paris Botanicals Fresh Care.

 

Nyheter inom hårvård: Botanicals Fresh Care

Läs också:  Veckans topp 3 med Kat Von D, L’Oréal & IsaDora

Nytt hårvårdslinje från L’Oréal Paris! Finns fyra serier. Radiance Remedy med geranium för färgat och glanslöst hår. Stjänrprodukten är Shine Vinegar. Rich Infusion med safflor-olja (en nässelväxt) för torrt hår. Stjärnprodukten är Strength Potion. Strenght Cure med koriander för skört hår (doften är A-MAZE-ING). Stjärnprodukten är Softening Ointment. Smooth Ritual med camelinaolja som slätar ut frissigt hår. Stjärnprodukten är Frizz Antidote (hej på dig, vi ska nog bli kompisar!).
99 kr/400 ml för schampo, 119 kr/200 ml för balsam.

 

Rare Flowers-serien med alla produkter för 75 kr-99 kr.


Nyheter inom hudvård

Tre rengöringar med lera: Purifying Cleansing Gel med eukalyptus, Illuminating Cleansing Gel med kol, Exfoliating Cleansing Gel med röda alger och mikrokorn av perlit.

Rare Flowers rengöringsserie: Cleansing Milk, 99 kr/400 ml. Purifying Foam, 99 kr/400 ml. Makeup Removal Cream, 99 kr/200 ml. Cleansing Gel, 75 kr/150 ml.

Två micellära vatten: Micellar Cleansing Water, 89 kr/400 ml. En för Sensitive and Dry skin, en för Sensitive to Normal and Combination Skin.

 

In English: January and February news from L’Oréal Paris.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa