Lumene Instant Glow Beauty Serum

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Lumene Instant Glow Beauty Serum är en ”allt-i-ett” produkt. Jämnar ut hudtonen samtidigt som den ger lyster och har hudvårdande egenskaper.

Lumene Instant Glow Beauty Serum

Lumene Instant Glow Beauty Serum kommer i en glasflaska försedd med pipett. Den innehåller bland annat färskt arktiskt källvatten, antioxidantrika hjortron, vitaliserande peptider och lystergivande pigment. Formulan är oljefri. Den har en lätt täckningsgrad som går att bygga upp till något mer täckande om man lägger den i flera lager. Den verkar samtidigt återfuktande.

Färgen är en så kallad universalnyans, som ska fungera på de flesta hudtoner. Jag är skeptisk mot sådana saker men på mig funkar den hur bra som helst.

Lumene Instant Glow Beauty Serum

Flaskan ska skakas ordentligt innan man använder den. Jag har använt den som en grund för min vanliga make up. Efter primer men innan concealer och foundation och det har funkat ca hur bra som helst. Jag upplever ofta att jag blir blank i t-zonen framåt eftermiddagen men när jag har denna på så blir jag betydligt mindre blank och sminket sitter verkligen där det ska. Jag har ingen aning om hur det funkar men funkar gör det.

De dagar jag inte använder smink så har jag ändå slängt på denna efter min ”vanliga” hudvård och det ser jättefint ut. Den jämnar liksom ut huden utan att det syns att man har något på. Om ni förstår hur jag menar? Jag upplever att den återfuktar huden under dagen och jag märker stor skillnad de dagar jag inte använder den. Här har ni lyckats Lumene, jag kommer inte vilja vara utan Lumene Instant Glow Beauty Serum. 

Läs också:  Testar handgjort läppbalsam

Lumene Instant Glow Beauty Serum kostar ca 349 kr och finns bland annat på Kicks. 

In love with this Lumene Instant Glow Beauty Serum I use it under my foundation on top of my primer. It makes my make up really stay in place all day, much better than with just a regular primer. It gives me a healthy glow. I just love it. 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa