Tarte Skinny SmolderEyes – Matcha Eyeliner med Blus.

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Vet ni vad som hände idag? Jo, jag tappade min systemkamera i golvet. Efter att ha svurit rejält var det bara att konstatera att den måste in på lagning. Tills dess att den är fixad kommer därför bloggbilderna vara i lite i sämre kvalité. Jag hoppas att ni har överseende med detta. Hur som helst, idag matchade jag min eyeliner med min blus. Sjukt med tanke på att jag inte ens kommer ihåg senaste gången mina underkläder matchade….

Tarte  Processed with VSCO with hb1 preset

Jag borde nog börja med att säga att Tarte inte finns att köpa i Sverige. Det är ett sånt där jobbigt skönhetsmärke som man måste känna någon som känner någon som åker till USA och kan langa hem lite godsaker. Alla Tartes produkter har en Cruelty-Free stämpel och innehåller aldrig parabler, mineraloljor, gluten eller sodium lauryl sulfater.

Jag är inte den som matchar nagellack med handväska, eller bh med trosor heller för den delen, men idag när jag satt på mig min petroleum-gröna/blåa blus att jag hade en helt perfekt eyeliner att matcha den med. Tartes Skinny SmolderEye i färgen ”Azurite Green” är inte bara helt magisk i färgen, den glider på locket som inget annat och sitter som berget. Jag tycker det är så roligt att byta ut den svarta eyelinern mot lite färg, så imorgon blir det lila. Självklart delar jag med mig en bild på Instagram.

Läs också:  Veckans recap #187 - 3 nya storfavoriter

Tarte gör för övrigt fantastiska ögonskuggor, mascaror och rouge som jag använt i flera år.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Gabriella Olsson
All in or nothing at all.

Mest lästa