Snygga höstläppar med Gloss Matte Liquid Lipstick

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Matta läppar är heta även den här hösten och nu för tiden är det ju flytande läppstift som är grejen.

Gloss Cosmetics har släppt sin version – Matte Liquid Lipstick – och idag tänkte jag visa er två riktigt snygga färger som passar perfekt nu i höst.

img_3073

Produkten kommer i plastförpackningar som varken känns billiga eller särskilt exklusiva utan enkla men stabila.

img_3082

Applikatorn består av en pensel och produkten skruvas upp från botten och upp i penseln. Första gången man använder Matte Liquid Lipstick får man skruva en stund innan färgen kommer upp.

Jag var lite nervös över hur appliceringen skulle bli med den här penseln, hade en känsla av att den skulle slinka iväg och göra det svårt att få jämna kanter, jag är ju ganska skakig och klantig med mina händer ibland. Men det gick utmärkt, förvånansvärt bra till och med! Appliceringen är faktiskt busenkel.

img_3086

Sidewalk och Dirt

Och färgerna är ju såååå snygga!
Skulle vilja säga att bägge går åt mauve-hållet men Sidewalk är mer rosamauve och Dirt är mer lilamauve. Superfina båda två men min favorit är helt klart Sidewalk, en typisk Sofie-färg som jag mer än gärna slänger på både till vardags och fest.

img_3481

Sidewalk

img_3485

Dirt

Annars då?

Läs också:  Limited edition-kollektion från Dr. Hauschka

De känns sköna på läpparna, inte för torra. De ser heller inte särskilt torra ut trots att de är matta. När jag fotade dessa läppswatches hade jag så torra läppar att det var små sår som blödde (aaaaaj!) men det syns ju inte alls i princip?

Hållbarheten var okej. Behövde bättras på i mitten av läppen efter middag men satt annars på bra.

Jag gillar verkligen dessa och tycker som sagt att färgerna känns så klockrena nu i höst. Jag kommer använda dem mycket! HÄR kan ni se Sidewalk i en sminkning också.

Vad tycker ni om flytande läppstift?
Gillar ni eller föredrar ni vanliga läppstift?

Jag var inte alls något fan av flytande läppstift men har bara under de senaste månaderna hittat formulas som verkligen fungerar för mig – som är lättapplicerade och bekväma att bära så nu älskar jag dem och väljer nästan alltid flytande läppstift framför vanliga läppstift.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie Karlsson
Sminkningar, swatches, beautysnack.

Mest lästa