Nytt superserum från No7

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag bodde i London när No7 släppte sitt första serum. Eller, när det blev populärt. Det var ett serum som alla SVOR gjorde skillnad och enligt No7 sålde de slut sin årsförbrukning på 2 timmar över hela England. Detta var efter ett morgon-TV program visade upp resultatet av serumet och avslöjade dess pris. Jag vet att jag försökte få tag på ett serum och expediten på Boots skrattade åt mig. De hade ju vart slut i flera veckor när jag fattade grejen.

Det var typ 2002 som detta hände och sedan dess har det hänt mycket. No7 är fortfarande de ”effektiva budgetserumens krigare” och hittar på bättre och bättre serum för varje år. Kombinerat med stora hudvårdsrutiner och kroppsvård så är No7 ett av Englands största hudvårdsmärken. 

Och de slutar aldrig att utveckla. Nu kommer ytterligare ett nytt serum som No7 själva SVÄR på är det ABSOLUT bästa hittills! Det tog fem år att utveckla och heter: No7 Lift & Luminate TRIPLE ACTION Serum.

No7
Det som gör detta serum intressant är de tre kliniskt bevisade studier som gjorts som alla har uppvisat rejäla resultat:

  1. Reducerar synligheten av fina linjer
  2. Hjälper till att bibehålla hudens spänst
  3. Förebygger pigmentering och jämnar ut hudtonen

Det som är mest intressant med dessa studier är att serumet användes SJÄLV på HALVA ansiktet under 6 månaders tid på 1500 kvinnor. Så det var verkligen en närgången och bra studie. Så BARA SERUMET har använts, inte några extra krämer eller tillskott. Det var faktiskt imponerande resultat. 
img_4873
Det serumet gör är att stimulera kollagenet och verkar utjämnande på pigmentering.

Ingredienser:
Matrixyl 3000 PLUS TM – No7s egna uppfinning som består av olika peptider (minibyggstenar till huden)
Hibiscus-frö-extrakt – Mer peptider och aminosyror som ökar kollagenproduktionen.
Hyaluronsyra – ger fukt i mängder.
Lightening Complex – Komplex (aka sammansättning) som innehåller emblica (krusbär), vitamin C och gluconolatone som tillsammans verkar för att balansera melaninproduktionen i huden alltså fixar pigmenteringen.
Extra innehåll kommer från mullbär och ginseng, samt rispeptider som har en skyddande effekt på hude

Pris: No7 Lift & Luminate TRIPLE ACTION Serum:  339kr/30ml  och lanseras 3/10 2016.

img_4875

För din kännedom: Jag jobbar som Sales Executive på Daisy Beauty och arbetar med alla företag/varumärken som köper annonser i tidning, på webben och som sponsrar Daisys Beautys event. Det är viktigt att du känner till att min roll i företaget även om blogginlägget inte har tillkommit i samarbete med någon annonsör eller sponsor – Daisy Beautys samarbeten är alltid tydligt utmärkta.

0 0 röster
Betyg på inlägget
3 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Erick

Hej. Jag är en 42-årig kille med flera ärr i ansiktet efter ungdomsacne och jag använder L&L Triple Action serum och jag är supernöjd. Mina tjejkompisar säger att jag blivit som en ny människa. Ser bättre ut, mår bättre och har fått bättre självförtroende. Tog lång tid innan jag provade ett serum eftersom jag alltid tyckt och trott att det varit humbug. Använder även deras dagkräm 🙂 Tack för en bra sida och recension.

Eva-Lena

Det har kommit ett nytt no7 serum för dag och natt. Vet du om det finns studier på det. Vilket ska jag välja? Jag har mycket torr hy och är 53år. Min man är i England nu och jag vill att han handlar nu.
Vad skulle du välja i min sits?

Beauty by K
En kvinna, 1000 tester. Och jag skojar inte ens. Det är verkligen 1000 tester! Krizz heter jag, aka "Beauty By K". Jag är en skönhetsfakir som ÄLSKAR behandlingar! IPL, fillers, botox, fettsugning, cryo, laser, intravenöst eller icke-invasivt. I love them all! Efter behandlingar älskar jag hudvård, hårvård, ögonskuggor, mascaror, stylingprodukter, läppstift, nagellack och foundations. Ungefär i den ordningen om det inte kommer nåt sjukt häftigt typ CC-creams eller läppstift som håller i 16 timmar. Häng med vettja om du gillar skönhet, behandlingar och roliga produkter. Bloggen är den del av mig. En kvinna - 1000 tester. Det är inte lögn:)

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x