Supertsta superfönen 8th Sense från Elchim

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Hårfönar. Vilken jäkla djungel det är att hitta rätt. Mitt bästa råd hands down är att satsa några hundralappar på att köpa en ”professionel fön” och inte en av märket Melissa (finns det ännu?) någonting som heter ”travel size” eller någon fön som kostar under 100 kr. De är inte bra. Det märker du såklart först den gången du använder en fön som ÄR bra.

Elchim 8th sense The Ultimate Dryer&Styler är en hårfön skapad att passa alla de olika typer av hår som finns i världen. Hur många är det då, undrar du. JO! Det är hela 8 olika hårtyper, från tjockt till tunt, från fint till lockigt, skadat och ömtåligt. Därav namnet ”8th sense” SMART VA?! Men, något av det bästa med fönen är att den är OTROLIGT SNABB och OTROLIGT TYST!

Elchim 8th sense

En bra hårfön ska:
– Torkar ditt hår snabbt och lätt
– Ligger bra i handen
– Bra luftflöde med centrerat blås, alltså att luften går rakt fram dit du siktar, ingen annanstans.
– Flera inställningar på både luftstyrka och värme
– Gärna en ”coold shot” (en knapp som gör att det kommer kalluft, bra att avsluta med)
– Inte för högljudd
– Lång sladd som kan snurra utan att förstöras.

Idag kan du få en riktigt bra fön för ca 500 kr. Men vill du ha en ÄNNU bättre fön som gör håret glansigt, tar ner föntiden ännu mer osv så kan du få lägga mellan 1500-2000 kr. Det är värt varenda krona, tro mig. När du står där på morgonen och är SÅ stressad och inser att ”-hey!? Det tar ju inte så himla lång tid att föna håret längre!” då kommer du att tacka mig:)

Min bästa fön var länge GHD Air. En superb fön med den bästa Locktratt (aka Diffuser) jag någonsin använt. GHD är super för att de arbetar med positiva och negativa joner som gör att håret nästan alltid blir glansigt när du fönar. Riktigt bra fön. När GHD lanserade sin nya fön, GHD Aura, (som är superlätt då en del av motoriken har flyttats ned i sladden) så sjönk priset på en GHD Air och du kan nu hitta den med alla tillbehör för ca 1500 kr.

MEN!

Det var inte GHD jag skulle berätta om. Det är det ”nya” Italienska märket Elchim! Förutom att den torkar alla olika typer av hår, har bra blås, oändliga inställningar (fönen har nivåinställningar på både temperatur och luftflöde istället för siffror/olika ”hack” så du kan matcha hur många olika kombinationer som helst) är kraftfull och varsam så är den….helt tyst.

Elchim 8th sense
Ja, den har lägre ljudnivåer än väldigt många andra fönar! Perfekt för dig som hatar ljud eller lider av Misofonia 
(personligen längtar jag efter en dammsugare med samma funktion). I annonsen kan man läsa att du kan ”prata i telefon” medan du fönar håret, mja, jag kanske inte skulle gå så långt, men du kan definitivt lyssna på en podd (med hörlurar) och hålla ett samtal med en person.

Elchim 8th sense

I annonsen illustreras detta med en bebis eftersom du inte ska kunna störa ett sovande barn med Elchim 8th Sense:)

elchim
Orsaken till att Elchims 8th sense är så tyst är att det är en specialdesignad filterstruktur på baksidan av fönen som bryter av ljudvågorna, speciellt i de höga tonerna.

Elchim 8th sense
Motorn inuti fönen är designad så att du ska minska din elförbrukning jämfört med andra fönar. OCH! min favorit: Elchim 8th sense har ett jonisk-keramiskt system viklet är toppen då det tillför joner till håret och gör att det blir glansigt och härligt.

Ah, jag bara gillar denna fön SÅ mycket. Den sparar tid, den fixar biffen på ett kick, håret blir torrt, glansigt och gör det jag ber den om snabbare och tystare än innan! 3 meter sladd, två olika munstycken and it-a comes-a from-a Italy!

Pris: Elchim 8th sense 1699 kr

För din kännedom: Jag jobbar som Sales Executive på Daisy Beauty och arbetar med alla företag/varumärken som köper annonser i tidning, på webben och som sponsrar Daisys Beautys event. Det är viktigt att du känner till att min roll i företaget även om blogginlägget inte har tillkommit i samarbete med någon annonsör eller sponsor – Daisy Beautys samarbeten är alltid tydligt utmärkta.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Beauty by K
En kvinna, 1000 tester. Och jag skojar inte ens. Det är verkligen 1000 tester! Krizz heter jag, aka "Beauty By K". Jag är en skönhetsfakir som ÄLSKAR behandlingar! IPL, fillers, botox, fettsugning, cryo, laser, intravenöst eller icke-invasivt. I love them all! Efter behandlingar älskar jag hudvård, hårvård, ögonskuggor, mascaror, stylingprodukter, läppstift, nagellack och foundations. Ungefär i den ordningen om det inte kommer nåt sjukt häftigt typ CC-creams eller läppstift som håller i 16 timmar. Häng med vettja om du gillar skönhet, behandlingar och roliga produkter. Bloggen är den del av mig. En kvinna - 1000 tester. Det är inte lögn:)

Mest lästa