Hänt i veckan #17-2022 med Dashl Juicy AF Lip Oil

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Hänt i veckan #17-2022 siktar in sig på så skilda produkter som Dashl Juicy AF Lip Oil och spännande Balade-rengöringsolja i fast form (låter hur spännande som helst).

Godsaker för alla smaker…

 

Hänt i veckan #17-2022 gottar ner sig i smågodis för huden – allt från handgjord tvål men skogsdoft till sköna läppoljor och ett nattbalm med retionoat och squalan.

Smaskig  minitvål

Mmmm, den här lilla handtvålen heter Skogsglänta och doftar svensk barrskog – du vet, när solen silar ner mellan grenarna och värmer upp mossan. Hett tips: bästa julklappen till svenskar i förskingringen som säkert uppskattar en somrig skogspromenad vid varje handtvätt.
KALVSVED HUMLE  TVÅL SKOGSGÄNTA,, 115 kr/60 g (tvålen på bilden är ett litet pressprov).

 

Snälleffektivt serum

Det här behagligt lättabsorberade dagserumet innehåller både C-vitamin och lätt exfolierande och fuktbalanserande PHA. Kombinationen av de två hjälteingredienserna lovar att stärka hudbarriären och skydda mot oxidativ stress. Dessutom får du en lätt exfoliering   jämnar ut pigmenteringar samtidigt som du slipper få fler. 
NEOSTRATA ENLIGHTEN 15% VITAMIN C + PHA SERUM, 599 kr/15 ml.

 

Balm i pressad kaka

Cleansing Balm från franska Balade är en riktig käften-produkt för oss balm-älskare. I stället för att peta i en burk, ska du värma den runda kakan mellan händerna tills lagom mycket smält. Sedan: massera, emulgera upp med lite vatten och skölja. Balade hittar säkert hem hos andra – jag föredrar ändå flytande olja eller balm på burk. 
BALADE SOLID MAKE-UP CLEANSING OIL FACE, cirka 110 kr/32 g.

Läs också:  Ny läppfavorit från svenska Dashl

 

JA TACK, JUICY

Läppolja är super året om, men lite extra härlig så här års. Dashl-nyheten finns (än så länge) ofärgad plus i tre transparenta nyanser som alla ger diskret färgskiftning. Läppoljan är så fin direkt på läppen, men funkar också som nattmask (yey!) och primer (braaa!). Min bästis är blekrosa Blushing.
DASHL JUICY AF LIP OIL, 180 kr/3,9 m

 

Nattbalm med åsikter

Oj oj, Jag öppnar burken, älskar doften och att innehållet motverkar morgonstram hud. Gillar också att svenska Breathe Soulcare tillverkar i Dalarna, men fy för att skedmatas med mantran och guidade meditationer.  På Night Balm-kartonnaget läser jag ”I embrace the night & will fall asleep thankful. Namaste.”
Synd på så rar nattbalsam. Jag yogar och mediterar utan hjälp från badrumshyllan, men det finns säker andra som gillar Breathe-marknadsföringen. Själv hivar jag kartongen och njuter av innehållet.
BREATHE SOULCARE OWN THE NIGHT BALM, 449 kr/30 ml.

 

 

5 3 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Antonia Weleen Qvarfordt

Åh, märket ”BALADE” var helt nytt för mig, och rengöringen låter som något right up my alley. Produkter i fast form tilltalar mig väldigt mycket och har ett gäng olika produkter i ”kak”form, dvs utan hölje. Men jisses, det blir (för) många tvålkoppar/tvålfat! Har letat men inte hittat någon lösning för den som har fler än två ”kakor”, inte ens hos märkena som säljer dessa. Tips (eller tillsägning att bara skärpa mig) mottages!

Linnéa Öst
Beauty med krut i.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x