Guldmask för mogen hud och läppnyheter från bareMinerals

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Till min stora glädje, fungerade PMD Clean Pro som vanligt efter laddningen i fredags. Jag har därmed ägnat mycket tid i helgen åt att massera in serum och kräm.

Idag testade jag om det gick att massera in en ansiktsmask med den varma rosenkvartsstenen. Jag öppnade nämligen den lilla guldgrisen med TONYMOLY Golden Collagen Bounce Mask, som fick bli söndagens mask.

TONYMOLY Golden Collagen Bounce Mask blev söndagsmasken idag.

Söndagsmasken

TONYMOLY Golden Collagen Bounce Mask är en guldskimrande krämmask för mogen hud. Den innehåller faktiskt 24k guld och även honungsextrakt, hydrolyserat kollagen och skvalan. Huden ska få bättre struktur, bli uppstramad och återfuktad. Masken applicerar man på rengjord hud och låter verka i 5-10 minuter innan man sköljer eller torkar bort den.

I den lilla guldgrisen finns denna härliga guldskimrande mask.

Jag följde inte instruktionerna, utan masserade som sagt in den med PMD Clean Pro och sedan glömde jag den på huden i säkert en timme medan jag åt frukost och läste tidningen. TONYMOLY Golden Collagen Bounce Mask känns för lyxig i all sin gyllene glans för att bara sköljas bort efter 5 minuter. När jag väl torkade bort den, var den nästan helt absorberad. Huden blev lite slemmig när jag blötte den, men när resterna av masken var borttorkade, kändes ansiktet piggt och lite studsigt. Ingen mirakeleffekt, men ändå lite lyxkänsla. Tyvärr har den ingen doft – jag hade hoppats på att honungen skulle märkas mer.

Läs också:  Fars dag, magnetisk supermascara och expressmask
Nytt flytande läppstift med moussekonsistens från bareMinerals. Jag använder beigerosa Lycky.

Läppnyheter

En annan nyhet jag har testat i veckan är bareMinerals nya läpprodukter – Mineralist Lasting Lip Liner och Mineralist Lasting Matte Liquid Lipstick. Det är alltså färgade läpprodukter som ska hålla länge på läpparna. Det gör de, framförallt om man först grundar med Mineralist Lasting Lip Liner och sedan applicerar det flytande matta läppstiftet ovanpå. På mig håller det från morgon till mitten av eftermiddagen.

Jag gillar bareMinerals Mineralist Lasting Lip Liner i Blissfull Blush – precis samma färg som mina läppar (fast lite bättre).

Även om bareMinerals Mineralist Lasting Matte Liquid Lipstick är en slags mousseliknande och lätt kräm som inte ska torka ut läpparna, är det ändå ett matt läppstift. Är man som jag van vid glossiga produkter, kan man tycka att det känns torrt ändå. Gillar man den matta liquid lipstick-trenden, gillar man dock säkert dessa. För min del kommer bareMinerals Mineralist Lasting Lip Liner i den perfekta MLBB-nyansen Blissfull Blush bli välanvänd i höst. Jag använder den både som läppkontur och som läppfärg, under ett färgat läppbalsam. På så sätt får jag både definition, färg och fukt.

Nu är det dags för kvällsrutinen här. Äntligen får jag ta fram den varma rosenkvartsstenen igen!

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa