Röda läppstiftet Matte Liquid Lip Colour från Kiko som sitter en hel festkväll

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Om du behöver en röd läpp som sitter en hel kväll utan påbättring så leta reda på Kiko Milano Instant Colour Matte Liquid Lip Colour i färgen 06 Poppy Red! Bäst av allt: kostar 10 Euro.

 

I måndags var jag på en storslagen middag för 770 medlemmar i en slags företagarförening här i Stockholm. Det var intressant, eftersom jag träffade folk jag aldrig skulle träffa annars. ALDRIG. På min ena sida hade jag en läkare som hade skolat om sig till psykoterapeut och hade dvärgtax, på min andra sida en aktiv och valbar Kd-politiker. En intressant blandning av folk, så att säga.

Jag satsade på en silverlook, kompletterad med ett rött läppstift. Eftersom jag inte kände till lokalen och inte kunde spå läppstiftspåbättringsmöjligheterna så tog jag det läppstift som jag vet sitter bäst: Kiko Milano Instant Colour Matte Liquid Lip Colour i färgen 06 Poppy Red.

På bilden ovan kan du se hur det såg ut efter tre rätter och två glas vin: i det närmaste intakt. Jag bättrade på det strax efter att bilden togs, men mest för att det skulle se ut som att jag använde mobilkameran som sminkspegel när jag tog selfies till det här blogginlägget. Företagarföreningars medlemmar använder inte alls mobiler på samma sätt som dem jag brukar umgås med så jag kände att jag var tvungen att smussla med min selfiefotografering.

Läs också:  Veckans topp 3 med L’Oréal, Tikei och Glossgods

Det är ett matt läppstift men det varken ser torrt ut eller känns torrt på läpparna. En del matta läppstift kan ju ha hög friktion, andra ser dammiga ut, men det här är bara snyggt!

Om du inte redan är övertygad om Kikos matta flytande läppstifts förträfflighet så kan jag tillägga att det kostar €9,99.

Jag har köpt mitt läppstift i London, där det finns en Kiko-butik i Covent Garden, men Kiko finns också i de flesta europeiska länder och på e-handel.

Kiko Milano Instant Colour Matte Liquid Lip Colour i 06 Poppy Red, €9,99.

 

In English: Amazing lasting power.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa