Veckans topp 3 med Kat Von D, L’Oréal & IsaDora

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Den här veckan har jag sminkat mig lite mer än vanligt och har testat en hel del nytt smink men även använt gamla favoriter.

En ny favorit hittar vi i Veckans topp 3 men det är flera av nyheterna som definitivt har fallit mig i smaken men som kräver lite mer testande innan de kan presenteras i toppen, men jag har en känsla av att ni kommer få se några av dem nästa söndag… 😉

Men nu till veckans topp 3!

img_3660

I veckans topp 3 hittar vi en must have-palett, en mascara och ett läppglans.

img_3665

Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette

Den här paletten har jag ju redan hunnit prata väldigt gott om och swatchat HÄR men då hade jag bara hunnit testa den en gång.

Nu har jag hunnit testa den fler gånger (och testat fler färger) och kan berätta att jag fortfarande älskar den och upplever den som en must-have palett! Skuggorna är så lättarbetade och fina och jag kan verkligen rekommendera er att spana in den här paletten. Läs mer i mitt tidigare inlägg!

img_3672

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale

Har använt den här mascaran hela veckan och jag älskar den! Den ger längd, volym, den håller mina böjda fransar och den sitter på även genom de svettigaste arbetsdagarna.

Läs också:  L'Oréal La Vie En Glow Highlighter Palette

Ska skriva en ordentlig recension där ni även kommer att få se före- och efterbilder men kan redan nu berätta att det är en ny favorit!

img_3679

IsaDora Multi Vitamin Gloss – Raisin

Mina läppar har fortsatt krångla även under den här veckan (men verkar nu äntligen vara på bättringsvägen!) så jag har fortsatt i spåret med bekväma läppglans.

Multi Vitamin Gloss från IsaDora har varit en favorit sedan flera år tillbaka och nu har jag återupptäckt den. De här läppglansen känns otroligt mjuka och sköna på läpparna och jag upplever att de även har en vårdande effekt, de är något klibbiga vilket förlänger hållbarheten och de finns i flera fina färger. Raisin är en lite bärig färg som passar perfekt till hösten.

Nu vill jag veta, har du fastnat för någon särskild produkt den här veckan?

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie Karlsson
Sminkningar, swatches, beautysnack.

Mest lästa