Höstens daisy beauty expo – del 2

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Låt oss kika in på helgens expo en gång till. För vi kan ju inte få nog utav Daisy Beauty expo eller hur?!

Jag kan iallafall inte få nog utav expo, och det finns mycket godbitar kvar att prata om. Det var ju nämligen 15utställare på mässan, men där ibland fanns det fler varumärken gömda bland dessa. Det är så mycket godbitar, att jag är otroligt taggad inför hösten och få testa alla roliga saker.

Först ut blir det kanadensiska märket Zoe Ayla som levererar något för oss som gillar guldkant. Det är inget nytt med verken sidenörngott eller ögonmasker, men här har vi ett märke som håller bra prisklass. De ska komma in på lyko inom en snar framtid, men finns just nu hos zalando. 

Det erbjuds presentförpackningar med hela set men de ska också säljas individuellt. Glaskulorna (som inte är med på bild) skall läggas i kylen och massera ansiktet när man känner sig svullen. De ser jag galet mycket fram emot att testa!

Något som jag fastnade för är four seasons, ett märke som nu fått ny kostym. 

För några år sedan var four season med på en blogg konferens för oss Daisy bloggare, och då kom de precis från Finland. Märket är nämligen där ifrån och nu har de dessutom fått ny kostym. Lite mer hipp, cool förpackning med snygga färgglada förpackningar känns bara så 2022. 

Läs också:  Manlig skönhet, storsäljare och molekyler på Daisy Beauty Expo

Här fastnade jag lite extra för deras styling produkter som jag är extremt nyfiken på. I höst lanseras också ett värmeskydd som skall appliceras på torrt hår. Får återkomma när den är i butik. Men med mig hem kom både hårspray och torrshampoo som hoppade direkt in i badrumsskåpet. 

På höstens expo fanns också Florace by mills är ett märke som nu ska nylanseras i Sverige, kul!

Jag känner inte alls till Florence by mills, och vad jag förstod är en tv-kändis bakom eller så är det en kändis som promotar märket. Något jag måste läsa på om helt enkelt.

Men här har vi ett spännande märke som har sin huvudmålgrupp 14-25år. Enkelt, lekfullt och färgglatt, vilket också känns passande till just den målgruppen. En snällare prislapp med en mängd olika produkter och ett stort utbud utav nyanser. Jag ser fram emot att testa något från märket för att kunna prata med om det här på bloggen. Vad hade du velat se att jag testade? Just nu finns de på lyko men skall nylanseras under hösten.

Mette Picaut aka M.picaut är märket från västkusten som jag pratat mycket om här på bloggen. 

Nu lanserar de två nya masker med fokus på fukt och lyster, men med snälla aktiva ingredienser. Jag är lite extra nyfiken på radiante treatment masken som ska arbeta anti-age och motverka ålderstecken. Är det något jag behöver fokusera på är det just ålderstecken, så Bring it on. 

Läs också:  Hänt på Daisy Beauty Expo 2021 Spring Edition

Var dålig på att fastna på bild under helgen men Margareta hann ta en bild i hissen, här är vi tillsammans med Matilda. Älskade sällskap!

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa