Artdeco – sommaren 2022

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Artdeco har nu lanserat sin kollektion för sommaren 2022. En färgklick med en känsla direkt från medelhavet.

Artdeco levererar ständigt när de kommer till fina komponenter och så även denna sommar. Märket som har sina rötter i Tyskland är nu här för att stanna. Deras limited edition kollektion finns nu i butik, och är du suger bör du slå till. Jag har fått möjligheten att testa deras bronzer, blush och highlighter. 

Men favoriten har helt klart blivit deras All seasons bronzing powder. I en förpackning som får mig att vilja flytta till medelhavet. 

Drömmer mig helt enkelt tillbaka till Santorinis klippor och varma lavasand när jag ser det fantastiska blå-vita mönstret på förpackningen. Kanske att en souvlaki kommer med i paketet? vem vet…

Dock är mönstret inspirerat från unika keramik- och terrakottaföremål från Ostini i Italien. kanske tur att jag ska ner till Italien i sommar och verkligen får uppleva den referensen ist för att tro den är grekisk. 

”Pudret består av tre perfekt koordinerade nyanser som kan kombineras eller användas för sig själv. Nyanserna innehåller dessutom en ljusreflekterande och subtil pärlnyans som förstärker den fräscha looken.”

Artdeco

Även själva pudret är snyggt tryckt med märkets logga.

stor är den också 18ml för 365kr känns överkomligt både för design och produkt. För här får du en gyllen bronzig bronzer som lägger sig fantastiskt på huden.

Läs också:  Höstläppar från Artdeco

Jag jobbar den med en lättare bronzer borste på de partier jag vill se lite solkysst ut på. Men den ger ett fantastiskt glow och man kan absolut använda den lite lätt över hela din makeup för en extra kyss på rätt ställe.

Har du testat något från Art deco sedan tidigare eller finns det något som du är extra nyfiken på? Berätta gärna. Jag är nyfiken på deras basprodukter så de kommer nog ner i varukorgen snart.

Artdeco

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa