Ny settingspray som skiljer sig från mängden

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Idun Minerals har lanserat en setting spray som är en 3 in 1 som både återfuktar, fixerar och förbereder huden för smink.

Idun Minerals Ready set refresh

Idun Minerals Ready set refresh kommer i en vacker röd plastflaska. Finishen är frostad. Flaskan innehåller 100 ml och kostar 249 kr. Misten innehåller glycerin och niacinamid, den har ingen direkt doft och flaskan är gjord av 100 % återvunnen plast. 

Det som sticker ut för min del med den här misten är två saker. Det ena är att själva misten är så otroligt finfördelad, den lägger sig jämnt och lätt och fint på huden. Den fina fina misten är otroligt behaglig. Det andra är att den gör att sminket direkt ser dewy och jämnt ut, den gör att huden ser återfuktad och fin ut. Den är verkligen i en annan liga när det kommer till just att få sminket fint med en gång. Sedan använder jag den utan smink också eller under dagen på smink. Som uppfräschning eller för att återfukta under dagen. 

Läs också:  Clinique Take the Day Off Eye Make up Remover Stick
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa