Ida Warg släpper reseförpackningar

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Det här med reseförpackningar tycker jag är riktigt trevligt. Det är toppen om man ska iväg och resa eller om man vill testa en produkt innan man köper fullsize.

Ida Warg reseförpackning

Jag tycker att det är bra att det finns mindre storlekar att välja på samtidigt som jag tror att det är ett smart drag rent försälningsmässigt också. Nu har de stora, normala och små förpackningar om jag minns rätt. Hur gulligt är det inte att ställa upp de här små flaskorna på hotellet när man reser. Schampo och balsam kostar 69 kr styck. Har ingen uppgift om inpackningen tyvärr.

Det som släpps i resestorlekar är hårvården, schampo, balsam och inpackning. Jag har serien repair, den är till för torrt och skadat hår. Vilket mitt egentligen inte är men ibland så tycker jag att det är bra att köra med ett reparerande schampo och balsam för lite extra vård för håret. 

Just reseförpackningarna innehåller 100 ml, vilket känns som en schysst storlek men tar ändå inte så mycket plats. Jag gillar att förpackningarna ser exakt likadana ut som de stora storlekarna fast mindre bara. De doftar ganska blommigt och gott. Jag är riktigt sugen på att skaffa mig plumping i de här små storlekarna. 

Läs också:  Trendspaning: Färgbomber
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa