Dofternas doft som jag sprayar över hela mitt hem

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Om du följt min blogg ett tag så vet du redan detta men för alla som inte vet detta om mig så är verbena typ den bästa doften jag vet. Det är liksom citrus men inte rengöringsspray och så fräscht. 0% tung doft och är de någon doft som jag generellt vill omge mig av så är det just verbena. 

Har jag hittat någonting som doftar verbena då? Jo men massor såklart. Bland annat Matles the dream mask som du kan läsa mer om här. Men de är först nu eller i ärlighetens namn i januari som jag hittade en parfym som doftar verbena och som jag kan spraya överallt och ingenstans. 

verbena verbena

Jimmy Boyd Verbena 

Kolla denna skönheten. Den doftar inte bara UNDERBART den är också otroligt snygg. Beroende på säsong så ligger de en kvist verbena i eller en kvist timjan.
Min säng, soffa och hela jag är nu dränkt i denna. 
Det som är negativt är att doften håller i sig i ca 1 timme innan den är puts väck så denna lär ju ta slut snabbt. Nä men jag är genuint lycklig, jag förstår också att denna typen av doft är flyktig. Det finns ju 0 djup och I love it haha. 

Mer verbena åt folket måste jag säga. Detta är en otrolig doft och är du lika besatt som jag av verbena så rekommenderar jag denna!! Doften ska ge energi och OM den gör. 

Läs också:  Foreo Ufo som jobbar på huden med temp och ljus!

379:- för 200 ml så de är myyyycket i. 

 

 

5 2 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Maria

Helt underbar doft, ren perfektion, älskar. Tack för tipset

Bjooti

Åhh, jag borde spraya lite med min rosvariant. Är överlag rätt svalt inställd till rosdofter, men Jimmy Boyds var oväntat mjuk och fin.

Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x