En Euphoria inspirerad look med massor av glitter

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Förra veckans så gjorde jag och 3 andra kreatörer sminkningar med inspiration från serien Euphoria. För dig som inte sett serien så handlar den krasst om ungdomar som försöker att ta sig igenom livet i dagens samhälle typ. Det är en otrolig serie när de kommer till hur den är skapad och makeupen i serien är fantastisk. 

Makeup artisten som gör alla IKONISKA looks i serien heter Doniella Davy. All cred till henne alltså. 
Vill du se de andra sminkningarna från mina kollegor i branchen så finns dom på min instagram Kajsabj0rklund men här kommer min. 

Euphoria Euphoria Euphoria

Silver och glitter i en härlig mix. 
Det blir ju lite avantgarde och du kan ju tro att folk tittade lite märkligt på mig när jag gick ut såhär sen, men jag är nog den sista att bry sig om det. Jag älskar denna looken i vilket fall och jag kände också att jag fick till redigeringen på bilderna väldigt bra. 

Nyckelprodukterna som jag använt är:

Stenar från panduro
Isadora liner silver sparkles 
Stila Glitter and glow liquid eyeshadow diamond dust 
Duff Beauty Trophy Wife lashes 

 

Läs också:  Lite för stor, lite för klumpig och inte riktigt min grej.
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa