Alla hjärtans dag hos Lush

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Om en vecka är det alla hjärtans dag. Jag tycker att oavsett om man är ensam eller hur man än spenderar den dagen så kan det vara en dag då man kanske i alla fall gör något extra för sig själv. Ibland kan det vara bra att bara ha en liten anledning att göra lite extra.

Alla hjärtans dag

Varför inte passa på att lägga ansiktsmask, ta ett varmt härligt bad eller så? Skrubba och smörja kroppen, lägga hårinpackning, ja vad man nu känner för. 

Lush kommer alltid ut med produkter särskilt för högtider, nu räknas kanske inte just alla hjärtans dag som en högtid men de har i alla fall produkter inför detta. Och jag gillar ju deras badbomber, skum och kroppsprodukter så jag tycker alltid det är lite extra roligt med de som är limiterade. 

I år är det bara moroten jag testat innan, det är ett badskum som doftar lite sött och fruktigt. Mr. Loba Loba är en badbomb i form av en hummer, även den doftar gott, lite mer parfymigt. Äppeldoftande duschkrämen Temptation och shower jellyn Strawberry heart är det jag har testat från årets kollektion. Duschkrämen och badskummet är de stora favoriterna. Jag tycker att shower jellyn är lite kul men den blir lite bökig att använda, den är betydligt enklare att använda som vanlig handtvål. 

Läs också:  LUSH Halloween kollektion 2020

Som vanligt så är det ingen av produkterna jag upplever som uttorkande på huden. Förutom att ta ett varmt bad så ska lilla familjen ut och äta tänkte jag. Ska någon av er hitta på något?

5 3 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Liz

Hjärtat har jag köpt, till sonen som blir 30 år just på Alla hjärtans dag. Mest för jag tyckte det var en kul grej.

Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x