Blogg om mode med ByMalina, Stand och Diana Orvings modevisningar på Fashion Week Stockholm spring summer 2017

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna
By Malina visade bland annat fräscha prints.

Älskar färgvalet för detta mönster!


Nej, det här är inte en modeblogg! Men i höst har jag faktiskt hunnit med lite modevecka. Jag såg tre hela visningar på Stockholm Fashion Week: By Malina, Guldknappen-vinnaren Stand och Diana Orving, som har blivit väldigt färgglad sedan jag såg hennes mode senast. By Malina hade en lättburen och ung kollektion, Stand visade mode helt i min smak i huvudsakligen läder och mocka, medan Diana Orving gjorde ett konstnärligt statement och lät dansare från Kungliga Operan visa kläder på Moderna Muséet.

Vad gäller hår och makeup vann Diana Orving! Hennes modeller hade bakåtslickat hår i knut, där en hårt geleád tofsspets stack ut ur varje knut. På håret var olika metallicfärger målade i bitar – finast var en rosébrons. Ögonmakupen var också skimrig, JÄTTEFINT!

Jag ska verkligen göra bättre utrymme i kalendern för nästa Fashion Week Stockholm! Här finns inspiration för både hår, naglar och makeup.

Diana Orving visade liksom By Malina långa klänningar, men i mer dämpade färger.

 

Premiärdansös Nathalie Nordqvist visade mode.
 
Stand
Hade flera favoritlooker hos Stand, det här var en av dem. Älskar den boxiga formen på kläderna!
 
In English: Three favourite shows from Fashion Week Stockholm spring summer 2017.

Läs också:  Länge leve drottning Thulin!
0 0 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Elin Fagerberg

Åååh, det ser ju fantastiskt ut! Jag hann inte gå på en enda visning den här gången. Skittrist. Många kramar

Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x