Festförberedelser dan före dopparedan

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Detta år har det inte blivit mycket ledig tid inför jul, men idag har julledigheten äntligen börjat. Lite tid har jag alltså för skönhetsfix inför julfirandet – som en extra mask och en manikyr.

Festförberedelser.

Som alltid blir det en ansiktsmask som ger lyster och även skapar bättre underlag för makeup. I år blir det Gilda Liljeblad Energising Mask, som både ger lite glow, piggar upp och slätar ut torrhetslinjer. Den får vänta tills imorgon efter frukost, för den ska bara ligga på 10-15 minuter.

Gilda Liljeblad Energising Mask blir årets julmask.

Tidigare idag hann jag i alla fall med julmanikyren. De senaste åren har jag haft ett rödglittrigt jullack från Essie, men i år har jag sparat nagelstickers från Dashing Diva. För mig som inte är så pysslig när det gäller manikyr, är dessa ett enkelt sätt att få festligare naglar än vanligt.

Julmanikyr med stickers från Dashing Diva. Spiced Wine är mina favoriter.

De mörkröda nagelklistermärkena i färgen Spiced Wine är mina favoriter, de blir otroligt blanka och fina på nageln. De fick därför dominera manikyren. På långfingernagelarna blev det ett glitterlack från kitet Shyly Blushing (ganska likt Gold Powder) och på ringfingernaglarna ett strimmigt lack med holo-effekt från samma kit. 

Och här är årets juldoft – Amante d’Andalucia.

När det gäller makeup, blir det inget extravagant till vårt lilla julfirande. Däremot tänker jag ha en annan doft än den jag oftast bär. Amante d’Andalucia från franska Fiilit Parfym du Voyage är en ny doft som passar bra till jul. Den innehåller citrus åt det varma snarare än det fräscha hållet. Dessutom finns det en ton av fikon, vilket gör doften spännande och samtidig lite julig.

Läs också:  Lyxmassage, julboxar och söndagsmask avslutar höstlovet
Julljuset kommer snart att tändas igen.

Nu tänder jag julljuset från Space NK, sätter på julmusiken och låter julfriden infinna sig. Sedan blir det provsmakning av julmaten!

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa