Zlatan Ibrahimovic Supreme pour Femme

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Zlatan Ibrahimovic Suprême pour Femme duschkräm och bodylotion

Att Zlatan Ibrahimovic har kickat sig in i skönhetsbranschen, det har knappast någon missat.

Herrdoften som kom i fjol ignorerade jag (pressen förväntades skriva utan att få prova produkterna). Numera sköter företaget bakom dofterna, Amazing Brands, sin pr själva. Alltså: Amazing Brands – älskar det kaxiga företagsnamnet. I vilket fall har jag nu sniffat mig igenom sortimentet från början till slut.

Zlatan Ibrahimovic Suprême pour Femme
Zlatan Ibrahimovic Suprême pour Femme Body Lotion, 229 kr.
Zlatan Ibrahimovic Suprême pour Femme
Zlatan Ibrahimovic Suprême pour Femme Shower Gel,199 kr.

 

 

I våras lanserades en ny herrdoft, Zlatan Suprême, plus damdoften Zlatan Ibrahimovic Suprême pour Femme, och jag är väl sist på bollen. Precis som tidigare dofter är det en av väldens bästa ”näsor” , Olivier Pescheaux, som ligger bakom. Damdoften är fin, fräsch men lätt som en fjäder. Sådant gillas avsom inte vill dofta för starkt, för mycket, för länge.

Nu har den här duon gjort entré: Suprême pour Femme duschkräm och bodylotion i stilrena förpackningar. Om jag hade fått önska vore flaskorna förstås försedda med pump, det är så mycket bekvämare och lättare att dosera. Eller så är jag helt enkelt bara trött på att ställa flaskor upp och ner för att försöka skaka ur den där sista skvätten. Duschkrämen löddrar som den ska och  huden känns lagom återfuktad efteråt. Torrisar som jag vill  förstås ändå smörja in sig. Då är det smart med en kroppskräm från samma märke är att huden doftar gott, länge.

Läs också:  Julen hos Yves Rocher

Uppriktigt sagt föredrar jag oparfymerad bodylotion (typ oglammiga fuktbomben HTH) och några psscht av den doft som dagens aktiviteter kräver – dofter varar längre på återfuktad hud. För mig är Suprême pour Femme trevlig, lätt och fräsch, men vissa dagar blir den lite – meh. På en väninna, däremot, är Suprême en fullträff. Förtjusningen blev så stor att hon gick hem lastad med både edp, dusch- och kroppskräm. Enligt rapporter lär komplimangerna hagla. Kroppskemi!

 

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linnéa Öst
Beauty med krut i.

Mest lästa