Paletter från Glossgods blir dagens julklappstips

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Julklappstipsen står som spön i backen i dessa tider. Men tur är väl att de finns så att man hittar rätt i denna djungel. Idag tänkte jag tipsa om några paletter från  Glossgods. För de som älskar ögonskugga, gärna färgglad då också såklart.

Jag har tidigare skrivit om Glossgods och deras ögonskuggor. Också att de gärna (och ofta) samarbetar med välkända influencers och gärna med de som har fokus på just skönhet. Jag vill också såklart ge svenska brands och då gärna grundade och drivna utav kvinnor lite extra på bloggen. Men det är inte för inte att jag gärna nämner de här.

Förutom att de samarbetat med flera goda vänner till mig, levererar de också alltid tipp topp kvalité på sina paletter. Så mitt tips till dig som har en lika skönhetstokig vän, syster eller pojkvän är att titta in på deras olika creators-paletter till jul.

glossgods

Margareta Grääs och Ida Kyllerman (a.ka. Spindelnsven) och deras paletter är numera också permanenta i Glossgods kollektion.

Gillar mottagaren färg är absolut de två precis nämnda paletterna något för hen. Då får man 9 otroligt pigmenterade skuggor som inte bara är lätta att mixa och matcha. De sitter hela dagen och är lätta att arbeta med, både med borste eller fingret.

Läs också:  Max Factor Cappuccino Nudes Palette

De skimriga/metalliska skuggorna gör sig bäst med en applicering utav ditt finger, men piffar lätt upp även en vardagligt och kanske lite mer neutral look.

glossgods

Touch me paletten tillsammans med Ida Kyllerman vann även på Daisy beauty awards förra året i sin kategori. Bara det är ju ett tecken på finess.

Så till sist vill jag säga att de är perfekta under granen, som en advents present eller kanske en klapp till dig själv?! Något som ger färg till den du kanske tycker lite extra mycket om eller för den som behöver piggas till. 

Pris: 299kr/st

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa