Första hjälpen mot frissigt hår!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Fissets säsong är här. Torr luft, kall luft och håret blir till fnöske. Mitt hår tappar glans och blir bara allmänt frissigt. Jag, som många andra hatar det. Man vill ju ha de där återfuktade glansiga svallet som är svårt att få i vanliga fall men just nu är de ännu svårare. Jag har hittat en produkt som är helt otrolig på att få glansen i håret att träda fram. 

Detta är inte en ny produkt på något sätt men för mig är den ny och helt underbar.

första hjälpen första hjälpen

Första hjälpen mot frissigt hår är Color WOW dream coat

Denna har ju vunnit priser tidigare och sådär så de är kanske inte en nyhet för någon att detta är en bra produkt men den förtjänar verkligen att lyftas. 
Den fungerar nästan som en mini keratin behandling som man kan göra hos frisören. Den hjälper håret att behålla sin fukt och den gör håret otroligt glansigt och härligt. Den måste dock aktiveras med hårfönsvärme och för optimalt resultat så vill man föna det med rundborste. Jag har bemästrat de där med att föna med rundborste och jag fullkomligt älskar de så jag tycker inte att de är särskilt svårt längre men det kan ta en stund att lära sig. 

Läs också:  Kemisk peeling, nu är den bästa tiden!

När håret är handdukstorrt så delar du in de i sektioner och sprayar rikligt med produkt på varje sektion och sen går du in och fönar de med rundborste då. Du ska inte använda några andra stylingprodukter när du använder denna. Efter du applicerat den så håller den i 3-4 tvättar och under den tiden så kan du såklart använda andra stylingprodukter. Jag är kär, mitt hår känns återfuktat och inte alls frissigt. Det bli dessutom bättre ju fler gånger du använder den. Jag har använt den 3 gånger än så länge och jag är SÅ positivt överraskad. Detta är verkligen en första hjälpen produkt mot frisset.

Jag duschar mitt hår ca 2 gånger i veckan och då använder jag alltid hårmask för att ge håret extra fukt men de gjorde jag även innan jag testade denna godingen. 

299:- för 200ml 

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa