Min nya ”my skin but better”-foundation

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

L’Oréal släppte i början av hösten en ny lättäckande foundation,. Jag ska erkänna att jag skeptisk men jag gav den en chans iallafall. Och tur var väl det.

L'Oréal Plumping Tinted Serum  

Sedan dess har jag använt L’Oréal Plumping Tinted Serumden precis varje gång jag sminkat mig, alltså typ varje dag.  

L’Oréal Plumping Tinted Serum är alltså, precis som det låter, ett färgat serum. Formulan innehåller 1% hyaluronsyra, är lätt och ger precis lagom täckning. Här förenas hudvård med smink, något som varit väldigt inne det senaste året. Med andra ord är det ett serum som ger dig täckning av en lättare foundation. Den är dessutom väldigt återfuktande vilket passar även den torra huden. Vad jag kan se kommer den i 7 nyanser, som jag hoppas kommer utökas till fler.

Dessutom är L’Oréal Plumping Tinted Serum väldigt prisvärd. 199 SEK.

L'Oréal Plumping Tinted Serum

L’Oréal Plumping Tinted Serum har blivit en av mina favorit foundations som har den perfekta my-skin-but-better-looken.

I vanliga fall brukar jag föredra foundations med medium till full täckning. Förväntningarna på denna produkt var inte höga, då de flesta foundations inte sitter bra på min yttorra hud Men ack så fel jag hade. Trots att täckningen är lätt så täcker den det den behöver och finishen är dewy. Jag tror faktiskt att detta är en foundation som jag kommer fortsätta köpa när den tar slut. Även en perfekt sommarfoundation, när man absolut inte vill ha något fulltäckande i värmen.
Eftersom jag har så svårt att hitta foundations som ser bra ut på min hud så har jag i princip bara använt samma i några år. Men jag har nu märkt att jag drar mig mer mot tinted serum än min gamla favorit. Det är ett bra betyg det, och jag är väldigt glad över att ha hittat en som inte kostar skjortan dessutom. 10 av 10!

4.6 5 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mia

Oj denna måste köpas. Verkar ju toppenbra. Vad kul. Trevlig vinter!

Matilda Björhed
TTILLES BEAUTYBLOGG – tester och tips.

Mest lästa