Jag testar CLE Essence Moonlighter Cushion

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

CLE är märket som verkar ha kommit från ingenstans men som har tagit oss med storm. Jag började se deras berömda CCC Cream överallt på instagram och vart väldigt nyfiken på att testa lite produkter från märket.

CLE Essence Moonlighter Cushion 

Jag har redan hunnit testa tre produkter ifrån märket och jag tänkte börja med att prata om Essence Moonlighter Cushion.

CLE Essence Moonlighter Cushion kommer i samma format som en cushion foundation – men är en highlighter! De flesta har säkert hört talas om cushion foundations. Dessa kommer i en kompakt liten dosa och en liten svamp dränkt i foundation. För mig har dessa alltid funkat utmärkt. Detta är en highlighter gjord på pärlpulver och med en fuktgivande essens ger den en mjuk och fin lyster. I dosan följer även en liten puffapplikator med som funkar fint att använda till applicering. Man trycker helt enkelt den lilla puffen, svamp, borste eller fingrar mot dosans innehåll och applicerar sedan där man vill ha lite extra glow. 

Essence Moonlighter Cushion kostar 349 SEK och jag har den i nyansen ”aprikos tinge” som ser mörkare ut på bild än vad den är i verkligheten.

 

CLE Essence Moonlighter Cushion CLE Essence Moonlighter Cushion

Jag vet faktiskt inte om jag stött på en highlighter i detta format innan, men jag tycker det gör hela proceduren väldigt mycket roligare.

CLE Essence Moonlighter Cushion har inte gjort mig besviken. Produkten gör precis vad den lovar, ger ett mjukt och fint glow utan att se glittrig ut. Den går också att bygga upp om man önskar mer in-your-face-glow. Jag har testat att applicera med puffapplikatorn och det funkar absolut, men jag föredrar faktiskt att trycka fingret mot svampen i dosan, fördela det lite på handryggen och sedan dutta ut det på kindbenen. För mig har det funkat absolut bäst och ger mig precis det resultat jag vill ha. 

Priset kanske känns en aning saftigt men jag hoppas och tror att den kommer räcka mig länge. Jag älskar! 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Matilda Björhed
TTILLES BEAUTYBLOGG – tester och tips.

Mest lästa