Äntligen dags för en sminkning!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Känns som att de va en evighet sen jag la upp en sminkning. Det har varit en ganska osminkad höst vilket också är befriande i sig men jag älskar ju smink otroligt mycket så här kommer en rosa dramatisk dröm!!

Jag har sagt de förr och jag säger de igen… Halo eye är så sjukt fint!

Halo eye är när man har det ljusare i mitten på ögat och mörkare på vardera sida. De får ögonen att se lite rundare ut och det är otroligt smickrande på mig själv. De är en av de teknikerna som jag trivs absolut bäst i.

Här har jag använt cerisa skuggor med svart och glitter. Ganska glammigt om du frågar mig. Jag är redo för alla typer av mingel och bubbel så från nu så är det glammiga sminkningar som gäller.

I livet så börjar de lugna ner sig lite. Köket är nästan färdigt förutom sånt eftersläp som hänger kvar (Lister och täcklock). Jag har äntligen tagit tag i att kontakta psykiatrin efter graviditeten för att få hjälp med medicinering av min ADHD så vi har mycket kul framför oss känner jag.

Hoppas att du får en fin fredag imorgon!

5 2 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand

MEN så snyggt kajsa 🙂

Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x