Basen känns lätt och fri från rodnader

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Basen är lite av det viktigaste steget i sminkrutinen för mig. Har jag en snygg bas så behöver jag inte lägga super mycket jobb på ögonen (om jag inte vill). 

Men för att hitta den där basen så kan det behövas att man testar sej lite fram med alla olika varianter som finns. Jag har testat en foundation från Physicians Formula nu och jag tycker att den gör ett bra jobb på min hud. 

Basen byggs idag med Physicians Formula. 

Jag har en hud som har lite rodnader och vill mer än gärna hitta en utjämnande foundation. Butter Believe It! Foundation + Concealer är en foundation som hjälper mig med just detta. 

Jag har tonerna Light samt Fair och jag valde att blanda dessa två. Jag kan tycka att jag skulle tagit lite mer av Fair (den ljusare tonen) då jag tycker att basen blev lite mörk på mig. 

Innehåller Murumuru, Cupuacu och Tucuma som ska verka fuktgivande till huden. Om man inte är nöjd med ett lager av foundation till basen, så går den att bygga upp till lite mer täckande variant.

Basen känns fri från rodnader och jag får en jämnare hudton. 

Som andra produkter från Physicians Formula så känns även dessa väldigt somriga i sitt utseende. Doftar inget speciellt, så ingen kokosdoft i dessa. Vilket jag kan tycka är bra. Jag vill inte att dom produkterna närmast huden ska dofta för mycket. 

Kommer i glasflaska med pump, vilket känns lite lyxigare än plastflaska. Dock så kan det vara svårt att få upp det sista av produkten när den börjar ta slut. 

Själva produkten ger ett täckande resultat redan från början, men detta utan att kännas kakig på huden.

Utan smink 

En applicering med foundation. 

Som man ser så har jag lite rodnader i huden, inte så att det är super mycket. Men lite är det och jag tycker att denna foundation tar bort mycket redan på första appliceringen. 

Oftast så lägger jag inte mer än bara ett ”lager” av foundation, kanske att jag går in och fixar lite. Men jag vill ju ha min bas ganska lätt, vilket jag tycker att denna foundation ger. 

Den håller hela dagen och jag valde att lägga ett tunt lager med puder på denna basen. Känner att jag måste ha någon form av puder på ansiktet för att inte riskera att den försvinner om man råkar nudda sej själv i ansiktet. 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie-Charlotts palett

Mest lästa