Kryddig men rund doft i min nya kroppskräm

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Kryddig doft kan förknippas med ganska tunga dofter. Här har jag testat Rituals nya serie som är limited edition. Doften är kryddig men rund. 

kryddig doft med Serendipity.

Detta är en riktigt höstig och god doft från Rituals. Ofta så blir det att jag kommer hem med något från Rituals när jag är där. Jag älskar deras duschskum som finns i alla serier, och min dusch består av ett gäng med dessa. 

Dom kommer titt som tätt ut med limited edition-produkter vilket jag tycker är riktigt trevligt. Denna gången så hade dom en riktigt god doft och serien heter Serendipity (svårt namn enligt mig). 

jag valde att köpa både duschskummet och deras kroppskräm i serien. Öppnar upp med gröna dofter för att sedan gå över till lite mer blommiga dofter. Doften avslutas med lite träig arom med inslag av puder och amber. 

Jag upplever doften väldigt spännande, lite murrig och rund. Den sticker inte ut på något vis även att den kan beskrivas som lite kryddig. Men kryddig på ett väldigt milt vis utan att det sticker i näsan eller har en tung doft. 

Innehåller hela 10 vårdande oljor som ska hjälpa huden att må bra. Innehåller Sötmandel, Kamelia, Jojoba, Sesam, Sandelträ, Perilla, kokos, Kukuinöt, Nattljus, samt Moringaolja

Jag använder dessa två dagligen nu och jag tycker verkligen kroppen känns riktigt mjuk och att den får mycket av oljorna. Krämen sjunker in enkelt och smidigt i huden utan att lämna någon kladdig hinna. 

Kryddig Apelsin och Cederträ. 

Självklart så fick man en gåva när man var där och jag fick duschskum samt rumsdoft i doften Mehr (fd Happy Buddha). 

Dofterna av söt Apelsin och Cederträ ska höja humöret, vilket känns bra. Denna doften tycker jag är god, och jag har använt Happy Buddha väldigt mycket innan. Jag kan gilla Apelsin, men det kan bara vara denna typen av Apelsindoft. Om den doftar annorlunda så gillar jag det inte alls.

Men denna serie gillar jag verkligen och den har en god Apelsindoft. Även att den är söt så rundas den av med hjälp av cederträ. 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie-Charlotts palett

Mest lästa