Månadens empties från Barcelona – kanske finns favoritläppbalsamet här?

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Det är fredag och jag är äntligen i Barcelona. Det skulle ha varit i juli 2020, men först i slutet av oktober 2021 kunde vi åka.

Innan jag åkte hemifrån tittade jag som vanligt i min emptiespåse för att se vilka produkter som tog slut under oktober. Här är några av dem:

Oktobers empties.

Evy Sun Daily Defense Face Mousse SPF50. Den här hade ju varit toppen att ha med i Barcelona, men detta solskydd för ansiktet tog slut redan i början av månaden. Det tog lång tid för mig att upptäcka EVY, men jag är verkligen glad att jag gjorde det. Den här moussen är lätt och kladdfri, men sitter verkligen som berget. Det går dessutom utmärkt att ha makeup ovanpå.

EVY Sun Daily Defense Face Mousse SPF50 skyddar och återfuktar den känsligaste huden.

Gilda Liljeblad Calming Serum. Detta lugnande fuktserum har jag använt både morgon och kväll sedan i somras, så det har varat länge. Det är vårdande nog för att jag ska kunna ha det utan kräm över en sommardag. När det blir lite kallare, behöver jag komplettera med ytterligare någon vårdande produkt. Gilda Liljeblad Calming Serum är en väldigt skön produkt att använda när huden känns varm och orolig, så jag kommer säkert att återvända till detta serum i framtiden.

Gilda Liljeblad Calming Serum kan användas både morgon och kväll och passar alla hudtyper.

Gucci Baume à Lèvres i Penelope Plum. Detta underbara färgade läppbalsam har jag använt troget sedan februari. Det ger mycket färg för att vara ett läppbalsam, men är samtidigt väldigt återfuktande. Jag kommer verkligen att sakna det, för det här är ett av de bästa färgade läppbalsamen jag testat.

Läs också:  Brynprodukter, supermascara och lite annat som tog slut i juni
Gucci Baume à Lèvres i 4 Penelope Plum är nog det bästa färgade läppbalsam jag testat.

Kevin Murphy Scalp.Spa Wash. Ett djuprengörande schampo har blivit ett måste i min hårrutin. Jag försöker verkligen att använda någon typ av skalpschampo, som alltså fokuserar på att rengöra hårbotten, ungefär var tredje tvätt. Kevin Murphy Scalp.Spa Wash känns milt och torkar inte ut vare sig hår eller hårbotten. Däremot behöver jag dubbelschamponera för att få upp ett rikligt lödder.

Kevin Murphy Scalp.Spa Wash är ett milt men djuprengörande skalpschampo.

Sunday Riley Pink Drink. Jag väntar fortfarande på att detta essence i mistform ska lanseras i Sverige. Det har gått över ett år sedan jag fick känna på det i Kiruna, vilket ledde till att jag köpte det på en brittisk sida. Så fort Pink Drink kommer till Sverige blir det en ny flaska, för den här misten är det perfekta mellantinget mellan återfuktande mist och vårdande serum. Det har dessutom en utjämnande och uppstramande effekt. Man bör inte spraya direkt i ansiktet, för då tar flaskan slut direkt. Två pumptag i handflatan räcker. Nu har jag varit utan Pink Drink i en och en halv vecka och jag saknar den enormt.

Sunday Riley Pink Drink är mer än en mist.

Alla produkter bland månadens empties skulle jag gärna använda igen. Både moussen från EVY och Pink Drink blir det nog snabba återköp av. Guccis underbara läppbalsam verkar tyvärr vara svårt att få tag på. Jag ska leta efter det här i Barcelona.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa