Måndagens duschprodukter

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

När jag duschade igår så hittade jag en riktig drömkombo. Dels färgmässigt, alltså rent estetiskt så va de snyggt i duschen men även på kroppen och i håret såklart.

duschprodukter

Du ser ju de härliga färgtemat!

Original Source coconut & shea butter. En duschkräm som inte känns särskilt lyxig varken i konsistens eller utförande men däremot så doftar den väldigt gott och den känns återfuktande att tvätta sig med. Med tanke på priset så förväntar jag mig inte att den ska kännas lyxig heller förresten.
Ca 20kr för 250ml

R+Co on a cloud shampoo är ett underbart schampo som känns återfuktande för håret och håret känns fluffigt och härligt när man använt de. Har bara testat de kanske 4 gånger men det känns fantastiskt bra för mitt hår! Jag kör också på deras On a cloud hair mask som är LJUVLIG! Håret blir lätt att reda ut och otroligt mjukt och följsamt. Mitt hår mår inte så bra just nu efter både mycket blekning men också graviditet och 3 veckor med sol och bad. Denna masken får mig att känna igen mitt hår som de var innan. 
Ca 329:- för 251ml (schampo) Ca 439:- för 147ml (hårmask)

Ida Warg plumping conditioner är ett balsam som är drygt, känns återfuktande och tillsammans med de andra produkterna så bidrar det verkligen till att få ett återfuktat men fluffigt och härligt hår.
Ca 159:- för 250ml

Läs också:  Sminkning med Juni-favoriter

Bare minerals rengöringsolja är den första jag använder i min dubbelrengöring. Den tar bort makeup och spf effektivt. Gillar den skarpt och har använt den under en lång tid.
Ca 595:- för 180ml

Sunday Riley Ceramic slip cleanser kör jag som min andra rengöring. En rengöringsgel som är effektiv som tusan och som rengör huden bra utan att jag känner mig uttorkad. Sunday Riley är generellt otroligt duktiga på hudvård. Jag har inte testat en enda produkt som jag inte gillar även om alla kanske inte är gjorda för min hudtyp.

Denna kombon lär köras igen! Jag har en hel del nya duschfavoriter som jag kommer att dela med mig av. Det är mycket roligare att testa produkter i ett nytt badrum instället för i ett sunkigt badrum från 1969! Vill du läsa om fler duschfavoriter så kolla in mitt inlägg här.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa