Är det nu jag börjar använda krämskuggor?

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

När det kommer till krämprodukter är jag inte särskilt bevandrad. Det är kräm rouge, bronzer och ögonskuggor jag menar. Det är lite utanför min comfort zone. Mest för att det bara inte blir att jag använder det.

Pixi EyeLift Max Eye Shadow

Jag gillar verkligen tanken och idén med krämprodukter. Man får en helt annan finish än med puderprodukter. Men, det är här jag blir lat, jag fixerar alltid min bas med ett puder. Vilket jag inte är ensam om, men jag kör på en mineralfoundation för att fixera. Vilket gör att om jag använder bronser eller rouge i kräm så kommer det mesta täckas. Visst kan jag använda ett vanligt transparent fixeringspuder. Det blir oftast bara inte så. 

Nej det måste jag bli bättre på, det finns ju så många fina krämprodukter. 

Pixi EyeLift Max Eye Shadow

Pixi EyeLift Max Eye Shadow är en helt ny krämskugga från Pixi. Den kommer i sex nyanser och den jag har heter Amethyst. Den är lila, kanske inte min favoritfärg men just den här har inte ”jag kommer precis ur ett slagsmål” färg. Den är en snäll ljus lila som drar lite åt silver, inte heller min favorit men jag tror att den kan bli fin.

Pixi EyeLift Max Eye Shadow kommer i en tub med en doe-foot applikator. Tänk läppglans. Kostar 179 kr.

Läs också:  Tre personliga favoriter till Mors dag

Pixi EyeLift Max Eye Shadow

Här är en swatch på bar hud, den är verkligen fin. Jag är bara lite osäker på vad jag ska matcha den med. Den går att lägga tunt för en fin lätt wash eller så lägger man fler lager för att bygga upp färgen. 

Just Amethyst är den mest färgstarka av de sex nyanserna. De andra neutrala färgerna är ju mer min typ av färg. Så, jag får nog titta närmare på dom vid tillfälle.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa