2 serum från Gilda Liljeblad som jag älskar!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag har sen över 2 månader tillbaka testat produkter från Gilda Liljeblad och jag har tidigare skrivit om deras rengöring. Läs här. De två serumen som jag har testat är underbara. 

Att hitta bra aktiva serum som man känner hjälper huden är inte alltid de lättaste. 
Gilda Liljeblad har ju rebrandat men här kan du se hur deras produkter såg ut förr. 

Gilda Gilda

Calming serum och energising vitamin c serum 

Calming serum är ett väldigt lugnande serum som ska bygga upp hudbarriären och därmed skydda huden. Jag tycker om detta serumet jättemycket. Det känns väldigt återfuktande och jag använder det på kvällen innan jag kör en kräm med retionol och min hud trivs väldigt bra med det.

Detta serumet ska fungera även för den känsligaste huden och går även att använda vid rosacea. Lugnar den huden? Ja de skulle jag säga, jag ha applicerat det efter väldigt aktiv hudvård när huden kanske blossat lite och det känns lugnande och återfuktande. 

599:- för 30ml

Energising vitamin C serum är ett otroligt potent C-vitaminserum!! 
C-vitaminen skyddar huden från fria radikaler och sen så jobbar det ju mot fina linjer och så jobbar det på pigmentfläckar. Jag fick en liten pigmentfläck under min graviditet och den har minskat väldigt mycket i utseende under de senaste månaderna med detta serumet. 
Jag använder ju självklart detta på dagen under mitt solskydd. C-vitamin och SPF är ju bästa bästa kompisar. Vill du fördröja solrelaterat åldrande så är det den absolut bästa kombon. 

Läs också:  Sheetmask från MASQ mina favoriter.

Vid applicering så är det lätt värmande på huden vilket är väldigt trevligt. Jag gillar detta serumet otroligt mycket. Det lider mot sitt slut men det har varit en väldigt härlig ride. Det känns som sagt väldigt potent!

799:- för 30ml

En annan produkt som jag använder från Gilda Liljeblad är deras nattkräm med retinol. Jag har inte använt den lika mycket då den inte fick följa med till Mallorca så kan inte uttala mig om den än. Gillar dock hur den känns på huden väldigt mycket och jag har inte reagerat på den alls! 

 

 

 

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa