Barry M – Velvet Nail Paint Lake House

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Imponerande budgetlack som ger mersmak

Barry M är ett brittiskt varumärke som satsar på budgetprodukter med hög kvalitet. Deras nagellack har länge hyllats som ett av de bättre på marknaden i sin prisklass, även om jag själv inte har testat någon av deras nagelprodukter förut.

Jag har nu fått testa Barry M Velvet Nail Paint i färgen Lake House, en duvblå pastellig nyans utan glitter eller skimmer. På varumärkets hemsida beskrivs produkten som sofistikerad och chic med en lyxigt trendig matt finish. Frånsett denna nyans finns det elva andra nyanser att välja från denna kollektion. Produkten är vegansk.

Jag som testar är 29 år och fullkomligen älskar nagellack. Jag målar tånaglarna varannan vecka och fingernaglarna lagom till helgen, eller var fjärde dag när jag inte arbetar (arbetar inom vården).

Jag älskar alla typer av nyanser, från nude beige till neongult. I ett nagellack söker jag framför allt en bra applikator. Penseln får inte vara för lång och smal. Utöver det ska färgen torka snabbt och färgen får inte vara för skir.

Jag upplever att Barry M Velvet Nail Paint i nyansen Lake House uppfyller alla kriterier som jag söker i ett nagellack.

Färgen torkar mycket snabbt till en matt finish och färgen upplevs som mycket opak. Jag kunde måla två lager, för att sedan ha ett i princip helt färdigtorkat resultat en timme senare.

Utan under- eller överlack håller färgen i en veckas tid utan att flagna, och då har naglarna fått vara med om en hel del sol och bad under semestern.

Det enda negativa jag kan säga om lacket är att den matta finishen kan framhäva oregelbunden nagelyta, men detta kan säkert åtgärdas genom att använda ett under- eller överlack.

Barry M Velvet Nail Paint i nyansen Lake House innehåller 10 milliliter och kan inhandlas på till exempel Lyko för 49 kronor.

Jag är riktigt imponerad av detta budgetlack och förstår nu hajpen kring Barry M:s nagelprodukter. Själv har jag redan hunnit beställa ett neongrönt lack från märket som är på väg hem till mig i skrivande stund.

Information

RIKTPRIS: 49 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Budget
Naglar: Nagellack
Varumärke: Barry M
Övrigt: Vegansk

Mest lästa