Sisleys nya kräm är alldeles underbar, men…

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Det tillhör inte vanligheterna att Sisley lanserar en ny produkt i Black Rose-serien, men nu har det hänt.

Sprillans nya Sisley Black Rose Beautifying Emulsion är den första kroppsprodukten i serien, som sedan tidigare består av fyra ansiktsprodukter (kräm, mask, olja och ögonserum). Jag har testat hela serien och den är en av mina absoluta favoriter. Mina förväntningar på Sisley Black Rose Beautifying Emulsion var alltså höga.

Äntligen har Sisley släppt en ny Black Rose-produkt.

Den högblanka lila plasttuben stämmer väl överens med de andra förpackningarna i serien. Själva krämen har samma blekrosa färg som masken och krämen. Även doften är samma diskreta rosdoft som man känner igen från ansiktsprodukterna. En Black Rose-fantast blir inte besviken av det första intrycket.

Själva krämen beskrivs som behaglig som balsam, silkeslen som olja och lätt som vatten. Huden ska bli återfuktad, smidig, slät och få ny lyster, utan att kännas kladdig. Sisley lovar att man kan klä på sig omedelbart efter applicering. Och visst är jag imponerad av Sisley Black Rose Beautifying Emulsion. Konsistensen är lätt och sammetsmjuk. Krämen absorberas verkligen omedelbart, men huden känns mjuk och slät under lång tid efteråt.

Behaglig som balsam, silkeslen som olja och lätt som vatten.

Sisley Black Rose Beautifying Emulsion är en helt underbar kroppskräm. Den doftar gott, absorberas snabbt och håller huden mjuk. Den håller samma höga kvalitet som resten av Black Rose-serien och den lever verkligen upp till mina höga förväntningar. Tyvärr ligger Sisley Black Rose Beautifying Emulsion också i samma höga prisklass (1480 kr/200 ml) som ansiktsprodukterna.

Läs också:  Flera höstnyheter bland septembers skönhetsfavoriter

Jag måste medge att jag tycker att det är ganska mycket för en kroppskräm, även om den som sagt är alldeles, alldeles underbar.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa