//Annonssamarbete!// Dags för fina sommarfötter! VARNING FÖR STARKA BILDER!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Det som göms i snö kommer som bekant upp i tö – hit hör även bortglömda, torra fötter med förhårdnader och hälsprickor. Låter det som att du har steppskor på när du går barfota över parketten? Här har du lösningen på dina problem!

Hur mår egentligen dina fötter efter den långa vintern? Kanske var det länge sedan som du faktiskt tittade efter. Är dina fötter inte redo att visas upp i avslöjande sommarsandaler? Har padelträningen satt sina spår i form av extra trampdynor? Lösningen är enklare – och mer effektiv – än du tror.

Visa framfötterna i vår! Efter en peeling, vill säga.
Babyfoot gör sitt jobb!

 

Problem 1: Sandaler och sandaletter

Sommarredo efter en Babyfoot-behandling!

Att visa fötterna i öppna skor kan tyckas som ett öde värre än döden efter månader av försummelse (läs: total förnekelse). Längst ned på dina ben sitter nu två nedtrampade problemområden, med torr hud, spruckna hälar och diamanthårda halvsulor.

Ja, det är sant: Det är dina fötter.

Även om tanken på att bära boots året runt är lockande, vet du att din kusins pingstbröllop kommer att kräva någon slags sandalett. Sedan är det dags för after beach och med den kommer sliders. Bara att plocka fram ostyhyveln och försöka hyvla bort den där fula skalken under hälen! Eller?

Lösningen: Babyfoot fixar snabbt och effektivt dina fotproblem! Exfolieringsstrumpan ger dig enkelt de där fina sommarfötterna som du drömmer om – utan att du behöver ta till osthyveln.

Läs också:  (I samarbete med Lumene) Så hittar du rätt färg och textur på din foundation

Med hjälp av 17 olika naturliga extrakt med fruktsyror, som tar bort torr hud och återfuktar huden, förvandlas dina fötter snabbt från skämmiga till drömmiga.

 

Problem 2: Padelfot

Huden på sportiga fötter behöver ofta lite exfolieringshjälp.
Efter behandlingen ser samma fötter ut så här!

Det senaste årets utmaningar har inte bara tvingat på oss social distansering, de har också gett Sverige en till synes omättlig aptit på padel. Är du mellanchef fick du under 2020 garanterat ersätta den planerade svenska klassikern med den lokala padelhallen; oavsett om du bor på Östermalm eller Österlen blir det nu americano, deuce och tie-break istället för nakenbad i Torekov. Och lika bra som sporten är för kondition och för nätverkande, lika dålig är den för fotsulorna.

Lösningen: Babyfoot är en 60-minutersbehandling som tar bort döda hudceller, torr hud och hård hud på fötter och hälar som ofta uppstår när man tränar.

Efter max två veckor har fötterna ömsat skinn, är härligt mjuka och därmed redo för en ny omgång padel. Serve!

 

Problem 3: Trasig nylonstrumpa

Behandlingen tar en timme och kan upprepas en gång i kvartalet.

 

Den största fördelen med Zoom-möten? Att du har kunnat matcha finblusen med mjukisbrallor. Men när pandemin väl är över och Kalle Anka-kostymen ett minne blott, kommer du att behöva ikläda dig nylon igen.

Har du någon gång försökt dra på strumpbyxor över hälar som är torra som fnöske? Inte nog med att det går rysningar längs hela ryggraden, de sprillans nya nylonstrumporna smulas också sönder. Ska vi försöka undvika detta dyra och väldigt onödiga strumpproblem 2021? Svar: ja!

Läs också:  (I samarbete med The Body Shop) Årets bästa julklappstips!

Lösningen: Gör fot-spa hemma en gång i kvartalet med Babyfoots smarta engångssockor! Fötterna blir sammetslena av behandlingen, och både du och dina stackars nylonstrumpbyxor kan andas ut.

 

4 4 röster
Betyg på inlägget
3 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Johanna

Före bild på fötterna? Babyfoot har gjort noll skillnad när jag testat. Fungerade dock på min syster som redan har pedikyrade babyfötter.

Charlotte Ingelson

Hej Johanna, Ledsen att du inte upplevt att produkten fungerat för dig! Effekten kan, som du märkte, variera från person till person. Exakt varför det blev så för dig kan vi inte svara på eftersom det handlar om hur just din hud reagerar med de naturliga extrakten. Vi delar gärna med oss av några tips och hoppas du kan tänka dig att testa igen: • Ta ett fotbad med fotsalt i 10-20 minuter innan behandlingen för att få bort fetter och annan smuts samt mjuka upp och förbereda huden for at gelen lättare ska absorbera in i huden. • Kontrollera… Läs mer »

Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x