Hourglass lanserar ett nytt blush stick som jag kommer bära hela sommaren

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Hourglass lanserar ett nytt blush stick som jag kommer att bära hela sommaren. För vad är egentligen enklare än krämprodukter när solen är som varmast?!

Hourglass levererar för mig, från stunden jag testade deras vanish foundation var jag såld på stick produkter. Inte visste jag jag då att en foundation kunde vara så lätt när den var på stick, så enkelt att bara skruva upp och applicera.

Nu har de slått på stort igen och lanserat ett blush stick som också ingår i vanish serien. Den har precis som deras foundation den klassika hylsan/komponenten i deras stilrena trekantiga form. Dessa blush sticks kommer i 6 olika nyanser och jag har testat nyansen sacred.

hourglass

Sacred är en rosa blush men en lätt persiko-underton som gifter sig väldigt fint till min lätt solbrända hy just nu. Eller brun-utan-solade hy också för den delen.

Är det något jag älskar med dessa sticks är att de lär hålla för evigt. Här har du nämligen en produkt som är otroligt pigmenterad men som också är lätt att arbeta ut. Det innebär att råkar du lägga på för mycket kan du lätt arbeta med svampen, penseln eller med fingret för att dämpa intensiteten.

Jag brukar också ”rädda” upp det med min svamp (som jag säkerligen använt till foundation) för att dämpa färgen. Speciellt om jag känner att det blivit för mycket.

Läs också:  Tre hudvårds produkter jag älskat tills de tog slut

hourglass

Något som jag som sagt älskar med hourglass är att det känns lyxigt, för du får absolut vad du betalar för. För här ligger priset på 629kr.

Deras design är alltid sleek och lyxig, något som personligen tilltalar mig enormt. Det som är ett extra plus är att jag sällan blivit besviken på deras produkter heller. Men jag vill testa mer från märket helt klart, och till sommaren blir det också mer krämprodukter over-all.

Jag är helt såld på glowig-bas, kräm rouge och puddy-eyeshadow! Nu ska allt enkelt kunna duttas på med fingret och vill nog helst inte ha puder någonstans. Men vi får väl se hur länge den känslan infinner sig, för när man väl är på jobbet vill jag inte se rent ut- svettig ut! hehe

hourglass

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa