Jag har testat ett puder från Anastasia som verkligen sätter basen på plats!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag har testat ett puder från Anastasia beverly hills som verkligen sätter basen på plats! Vi alla har olika preferenser när det gäller puder och kanske framförallt då vår hy är så olika.

Hur sätter man sin bas på plats då? Vad är egentligen bra och vad söker du? Ja frågorna är många när det kommer till puder och det finns dessutom mängder av varianter. Jag personligen gillar löspuder även om vanligt bakade puder är otroligt praktiskt när man framförallt reser. Min bas sitter dessutom bäst när jag sätter den, även om du såklart kan köra din foundation eller basprodukt utan puder också!

puder

Jag har normal hy, men att t-zonen kan vara mer åt det fetare hållet. På vintern blir jag dock yttorr.

Därför måste jag också alltid sätta min bas, eller iallafall när jag vet att jag har ett tungt pass på jobbet framför mig eller kanske en middag på stan. Nu när man passerat 30 vill man ju dessutom inte att foundation eller concealer skall lägga sig i fina linjer. Kanske att det största problemet för mig nu över 30 är att inte använda för mycket puder.

Anastasia Beverly hills släppte sitt loose setting powder för något(?) år sedan och jag har suktat efter det ett bra tag. Nyansen vanilla blev perfekt för mig, men de finns i flera nyanser och transparent också.

Läs också:  7 sminkfavoriter under semestern

puder

Den kanske största fördelen med detta puder från Anastasia är hur mycket produkt du faktiskt får! Hela 25ml/134g, vilket resulterar i en näst intill gigantisk burk som jag tror kommer räcka i evigheter för mig!

Jag använder inte pudret till att ”baka” under ögonen, då mycket puder numera gör min bas otroligt torr och framhäver fina linjer. Jag använder en lätt, större fluffig borste vid applicering och det behövs inte mycket produkt för att få fint resultat.

Resultatet blir en lätt, satinfinish och lämnar inte alls huden torr eller kakig. Jag måste säga att jag verkligen älskar resultatet och trots att jag använt den i flera veckor syns det knappt i burken! Dessutom hjälper den till att hålla basen på plats under hela dagen, även kring näsan och ögon.

pris: 410kr

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa