Dags för lite nya naglar, neutrala med en liten tvist.

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Då var det dags för lite nya naglar. Denna gång körde jag neutrala naglar men med en liten tvist.

När det gäller mina naglar är jag ibland feg och vill köra neutrala naglar, ibland vågar jag mer. Men efter de mörka naglarna jag hade sist kände jag att nä nu får det bli tråkigt. Jag jobbar dessutom mestadels hemma just nu och känner att jag kan spara spexet tills dess att jag jobbar igen.

Denna gång körde jag på en neutral akrylnagel med en liten lätt tvist. Det finns olika nyanser när det gäller ”naturell” akryl eller gelé. De finns både rosa, ljusrosa eller vit. Allt beror på vilken nagelteknolog du går till och vilket märke de arbetar med. Men jag valde en ljusare rosa denna gång.

neutrala

Här ser vi mina naglar igen, naturella men som är målade med syrenlila och vit.

Min teknolog målade de på fri hand, och visst känns det nästan lite 90-tal? Jag gillar resultatet, de är liksom lugna men att det ändå händer något. Dessutom har jag fått hem galet många fina nagellack det sista som jag bara vill testa direkt. Det är ju lite svårare att måla över en starkare färg än en neutral.

Läs också:  Sportigt med Zoya Sawyer och Essie All the Wave

Men nästa gång får det nog faktiskt bli lite mer färg direkt på salongen, har kikat på så mycket fina inspirationsbilder och jag är taggad på att få de fixade redan NU! Vad kör du på för nagelfärg just nu?

0 0 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Matilda

Det här är nog mina favoriter av alla du gjort!

Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x