Skiner tillsammans med solens fina strålar

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Skiner solen hos er? Måndagen denna veckan var ju bara så fantastisk. Det var så underbart varmt och skönt ute, jag är väldigt optimistisk när det kommer till vädret just nu. Detta gjorde att jag blev väldigt sugen på att göra en makeup som skulle kunna glittra riktigt fint i solen. Så jag testade Lorac PRO palette Soleil då den är ny för  mig. 

Skuggorna i paletten är både matta och skimriga. Så vill du att din skugga skiner eller ha en matt look så finns det båda delarna att välja på. 

Paletten skiner med sina neutrala och ganska dova toner. 

Lorac PRO palette Soleil. 

Som ni kan se så är halva paletten matta skuggor och den andra halvan är skimriga. Tonerna är väldigt neutrala och lätta att använda. Jag tror att de allra flesta skulle kunna hitta några skuggor dom skulle kunna använda sej av. 

Här ser ni alla namn till skuggorna, risken med denna dock är ju att den kommer bort eller att man slänger den. 

Skiner som solen. 

För att verkligen testa skuggorna och hur dom fungerar så testade jag även en ögonprimer från Lorac. 

Lorac behind the scenes eye primer är en lätt primer som ska jämna ut dina ögonlock och ge skuggorna en mer intensiv look. Lägg på locket och låt den torka innan du lägger skuggorna. 

Här har jag lagt Cinnamon och Ash brown, blandat ihop dom så mycket jag känner. Även lagt till lite extra då jag blandade bort en del under tiden.

Mitt på locket och in mot inre vrån så la jag Aurora och Opal för att få ett riktigt härligt och glödande skimmer. 

Paletten som skiner i sommar. 

Jag tycker att denna paletten är super fin och har många bra användningsområden. Som jag alltid skriver så saknar jag en svart skugga i paletten. Jag vill alltid ha en svart skugga i en palett. 

Detta för att kunna göra en riktigt mörk makeup om jag känner för det. Pigmentet är helt fantastiskt och blandar ut sej super snyggt på locket. Du behöver absolut inte jobba speciellt mycket med skuggorna, utan dom kommer att blanda sej snyggt på locket ändå. 

Skimret är lätt att arbeta med och jag valde att lägga det med en pensel, men fingret fungerade lika bra att arbeta med. Fördel nummer två med denna palett är att du kan använda skuggorna även våta. 

Gillade verkligen denna paletten och kommer använda den mycket nu i sommar. Primern den är också väldigt bra och var lätt att använda även att den inte är så täckande i färgen. Men värd att testa, och jag kommer att fortsätta använda den. 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie-Charlotts palett

Mest lästa