Farmstay All In One Honey Ampoule

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Farmstay All In One Honey Ampoule är en anti-age och whitening produkt. 

Farmstay All In One Honey Ampoule

Burken som produkten kommer i är på hela 250 ml, så den här kommer inte ta slut i första taget. Själva burken är i plast vilket känns bra, ingen rolig upplevelse att tappa den i golvet kan jag tänka mig. Det följer med en liten spatel som man kan fiska upp produkt med. Sånt uppskattas alltid.

Serumet är ganska löst i konsistensen, som en vattnig gelé. Den doftar honung, inte så starkt heller så det är ingen jobbig doft. Jag har märkt att det är lätt att överdosera den här. Man behöver inte så mycket som man tror. Tar man för mycket så tar det en bra stund innan det går in i huden och lämnar då en lite kladdig yta. Om man inte överdoserar så är det inga problem, den går in snabbt och huden känns återfuktad och redo för nästa produkt.

Det är svårt att avgöra för mig om den har några blekande eller anti age egenskaper. Jag köpte den för honungen. Honung är väldigt återfuktande och läkande för huden. Använder jag den under natten så vaknar jag upp med återfuktad och klar hud. Gillas mycket. Den är väldigt skön att lägga efter syror i kombination med en av mina hyaluronsyra essenser.

Läs också:  Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

Har bara positivt att säga om den. Honung är andra ingrediensen på INCI listan, vi ser även glycerin och niacinamide tätt efter honungen. Ganska långt ner på listan hittar vi royal jelly extrakt och propolis.

Jag gillar den verkligen. Har ni testat någon sån här ampoule? Har ni någon favorit? 

Really been enjoying this Farmstay All In One Honey Ampoule lately. It moisturises my skin so nice. I usually combine it with hyaluronic acid and it works super good with my skin. Really love it. 

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Ulrika

Den här blir jag verkligen jättenyfiken på. Var har du köpt den?

Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x