3 budgetprodukter jag alltid har hemma

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Det blir mycket nytt på den här bloggen och en hel del kostsamma produkter. Jag gillar verkligen att testa olika skönhetsprodukter, men det finns några budgetprodukter jag alltid har i mitt badrumsskåp. Eller åtminstone finns två i skåpet, den tredje står för det mesta framme.

Kloranes torrschampo är mer än prisvärt.

Jag har skrivit om dem förr, men idag blir det tre favoriter i repris. Först ut är torrschampoklassikern Klorane Shampoing sec au lait d’Avoine. Det gör precis det jag vill att ett torrshchampo ska göra – ge volym och få håret att se rent ut. Jag gillar också den diskreta men fräscha doften. Om man har turen att kunna gå in i ett apotek i Spanien eller Frankrike, finns det nästan alltid erbjudande på flerpack av Klorane Shampoing sec au lait d’Avoine.

Några knep behövs för att bemästra Seche-Vite,

Nästa favorit är enklare att få tag på. Jag använder det snabbtorkande överlacket Seche-Vite så ofta att det aldrig kommer in i badrumsskåpet. Mina bästa Seche-Vite-knep är att måla med ganska mycket färg på penseln och att låta lacket gå över kanten på naglarna. På så sätt förhindrar man ränder i lacket under eller att det krymps. En annan bra grej är att ha två Seche-Vite-flaskor och använda den ena till mörka eller väldigt pigmenterade lack. Det genomskinliga överlacket tar snabbt färg av lacket under, eftersom det ska målas på vått lack. Seche-Vite har revolutionerat min vardag – nu tar det bara några minuter för nagellacket att bli torrt. Förr kunde det ta ett par timmar om jag hade många lager.

Läs också:  Enkla tips till årets midsommarmanikyr
Jag kommer nog aldrig överge Vichys deo.

Sist men inte minst har jag alltid, utan undantag, minst två flaskor av Vichy Spray Déodorant Anti-Transpirant 48H hemma – en i badrumsskåpet och en i resenecessären. Det här är den mildaste och effektivaste deon jag testat. Gillar man inte spray, finns den även i roll-on-variant. Precis som med Kloranes torrschampo, är det här en produkt man kan fynda på sydeuropeiska apotek.

Tre budgetfavoriter jag alltid har på lager.

Det vore kul att höra om du har några budgetfavoriter du använder om och om igen. Tipsa gärna!

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa