En läppskrubb från Lush som får sötsuget att kicka in

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

När sötsuget kickar in och du drömmer om något riktigt mumsigt. Kanske kan Lush nya läppskrubb hjälpa dig att dämpa suget. Här har vi skrubben Funfetti cake!

Att strösocker är en naturlig exfoliering för läpparna är inget nytt. Att det dessutom är gott är ju inte heller något negativt. I Lush påskkollektion ingår denna sockerfyllda läppskrubb Funfetti cake. Den innehåller ekologisk jojobaolja som ska mjukgöra och vårda läpparna tillsammans med sheasmör.

De säger själva att den smakar likt en födelsedagstårta!

En läppskrubb hjälper att exfoliera dina läppar från torrhet och döda hudceller. Det borde vara lika självklart som en exfoliering för resten av ansiktet och kroppen.

Till ansiktet är vi säkert snällare när det gäller att exfoliera och skrubba lätt. Allt för att få den bästa basen för vår makeup eller helt enkelt vårda vår hy på bästa sätt. När det gäller läpparna glömmer vi kanske bort de. Men det blir absolut lättare att komma ihåg när man har en skrubb som smakar tårta. 

Det enklaste är att gröpa ur lite produkt på ditt finger, massera på läpparna. Antingen kan du skölja av det i handfatet eller så kan du slicka upp överblivet socker. Inte farligt och ja, det smakar gott.

läppskrubb

Resultatet blir lena och fina läppar, som nu är redo för mängder av olika läppfärger.

Om du är precis som jag som använder mycket läppstift, kanske framförallt liquid lipstick eller matta läppstift. Då behöver du ta hand om dina läppar lite extra, det finns dessutom mängder med läppmasker eller läppskrubbar på marknaden. Allt efter tycke och smak.

Läs också:  Bottoms up, skin! Jag har testat BeautyAct CC-cream

Jag har tidigare skrivit om Calm balm från Mantle, som snabbt blivit en favorit hemma hos mig som jag gärna applicerar efter en snäll skrubbning utav mina läppar.

Priset: 25g/117kr

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa