Nattmössa, skydda håret när du sover!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag har tidigare testat örngott i silke som jag verkligen tyckte om att använda. Tyvärr så har det spårlöst försvunnit och varit borta i över ett år. Jag minns att håret mådde bra av det men nu har jag hittat något som för håret gör ännu större skillnad när jag sover. 

Urbanhair är det som gjort en nattmössa i mulberry silke. Den är lite jobbig att vänja sig vid att sova med men som gör den gör underverk för håret. 

nattmössa 

Jag har ju aldrig hört om nattmössa tidigare men det är ganska vanligt för folk som har väldigt lockigt hår att använda. 

Jag har ju ganska rakt hår men det är alltid väldigt torrt och de blir lätt frizzigt. I hårbotten är de sällan torrt men topparna håller sig aldrig återfuktade. Efter att ha testat detta så skyller jag på min kudde och mina sängkläder.

Jag brukar duscha, ta i produkter i håret, föna det och sen platta det. När jag sen sovit en natt så brukar håret bli rejält fnissigt och borstar jag det då så blir det bara ”fluffigt” och trist vilket resulterar i att jag duschar håret lite oftare än vad jag kanske skulle behöva egentligen bara för att få kontroll på alltihopa. Nu har jag testat denna i 7-8 nätter och jag är mer imponerad än vad jag trodde att jag kunde bli. 

Läs också:  En sminkning i roströda toner som följer med till kinden

När jag gjort samma procedur som ovan men sovit med nattmössan så är håret lika ofrissigt som innan jag gick och la mig. Det har format sig lite grann efter kudden och sådär men inte mer än så. När jag borstar igenom håret så är de som dagen innan, de känns helt sjukt men det är verkligen stor skillnad. Både min mamma och mina systrar har samma problem som jag med sina hår. Jag tänkte be dom alla 3 testa denna också så kan uppdatera om det senare. 

nattmössa

Det har absolut tagit ungefär 5 dagar för att vänja sig vid att sova med en nattmössa på huvudet men nu känner jag mig varm i kläderna.

Det är inte alls svettigt att sova med den. Jag känner stor skillnad på mina toppar. Hela håret är med återfuktat och jag har de senaste 2 gångerna jag duschat tagit mindre återfuktande kräm i mitt hår än vad jag brukar göra. Håret känns trots de mer återfuktat, hela vägen.  Jag förstår verkligen att detta typ är en nödvändighet för den som har lockigt och ännu torrare hår. Ett hår som är lockigt är ju generellt mycket mer torrt än ett hår som är platt. Älskar den, asså älskar den!

Läs också:  3 otroliga sminkborstar som är permanenta i min kollektion.

399:- på Urbanhairs egen hemsida. 
Finns i 3 färger.

 

 

5 6 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Lotta

Tack för tips!

Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x