Tre enkla hudvårdstips jag gillar just nu

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

För tillfället gillar jag enkelhet i min hudvård. Det är nog påskledigheten som har satt sina spår eller möjligtvis faktumet att jag mest är hemma. Här är tre hudvårdstips jag har tagit till mig på sistone:

Multiprodukter. Jag har alltid gillat produkter som gör flera saker på samma gång, men nu har jag nästan enbart multiprodukter. Serum som även är solskydd och foundation, BB-kräm, färgat läppbalsam som funkar som rouge, bryngel med serum – ja, listan kan göras lång. Kanske är det en del av skin minimalism-trenden, som spås bli årets trend.

 

Solskydd i spray-form. Aprilvädret lever upp till sitt rykte – idag har vi både haft snöstorm, hagelskurar och strålande sol i Malmö. Det är alltså omöjligt att veta om man behöver fylla på med extra solskydd under lunchpromenaden, så nu har jag solskydd i sprayform i fickan. Det är så smidigt att bara kunna spraya lite extra skydd ovanpå makeupen.

Sunday Riley A+ åker fram vid läggdags de flesta kvällar.

Tidig kvällsrutin. Numera är det hemmakvällar som gäller, så jag tvättar bort makeup och SPF tidigt. Sedan lägger jag antingen en mask eller en tjock kräm, som får ligga på till läggdags. Ibland lägger jag på lite mer av samma produkt när jag lägger mig, eller så torkar jag bort den. Om jag torkar bort den, lägger jag på retinolserumet Sunday Riley A+ och därefter en vårdande kräm eller mask.

Läs också:  5 tips för stressad och irriterad hud

Ibland är det skönt med det enkla. Jag tror dock att det kommer att finnas ett uppdämt behov av att frossa i makeup, doft och hårstyling när världen öppnar igen. Har du ändrat din skönhetsrutin det senaste året? Kommer du i så fall behålla den framöver?

5 3 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Lotta

Eftersom jag jobbar med munskydd blir det sällan läppstift, och det saknar jag! Älskar läppstift/läppgojs nämligen. Nu slipper vi tack och lov visiret, så förutom att man kan andas igen (någorlunda iaf) så syns ögonen, vilket gör att jag sminkar ögonen lite mer. Mascaran funkar bättre nu med, blev bara klumpigt och kladdigt innan.

My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x