Struktur och hållbara lockar

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Struktur till håret och att få lockarna att hålla, ja det är något som jag letar efter hela tiden. Jag skrev ett inlägg om i am by Swedish Haircare för ett tag sedan. Då skrev jag om deras schampo, balsam och hårolja och det kan ni läsa om i detta inlägget i am – Hårprodukter som fungerar till ett lockigt hår

I dag tänkte jag skriva om deras två produkter som gör att håret får mer struktur och håller sej mer på plats. Med lockigt hår så krävs det att underhålla det om man vill ha snygga lockar. Det fungerar inte att man lägger sej med snygga lockar och sedan tro att man vaknar upp lika snygg. Då håret står åt alla håll så behövs något för att forma om dessa lockar igen.

Struktur och fina lockar med i am by Swedish Haircare. 

När jag vill ha fina lockar så börjar jag från att håret är blött. Det är då jag har som lockigast hår. Jag kan med hjälp av bara balsam krama upp lockar och dom håller sej i denna formen. Men håret blir väldigt mjukt och det kommer inte att hålla lockarna på plats. 

Men med hjälp av struktur sprayet så kommer håret få en annan struktur och dom kommer att kännas lite tyngre och det kommer att lägga sej snyggare än bara med balsam. Denna spray innehåller extrakt av gröna ärtor, veteprotein och bomullsfröolja som ska ge fyllighet och sträv yta till håret. 

Man kan ta bara och krama in den som den är, men den går även att blanda med balsam om man inte vill ha så sträv yta på håret. Jag gör lite olika beroende på vilket resultat jag är ute efter, men jag upplever inte att håret blir super strävt. Jag ogillar ju känslan av super strävt hår. 

Struktur med gummiprodukten. 

Structure gum är en liknande produkt som sprayen. Men detta är en torrfet produkt som innehåller solrosfröolja som ser ut som en gel. Den ska också ge struktur till håret och den håller även mina lockar på plats. 

Går att använda ensam eller tillsammans med balsam om man inte riktigt gillar den lite tyngre känslan som den kan ge håret. 

Jag använder dessa när jag vill bevara lockarna och ändå slippa hårspray. Jag har gjort en egen blandning hemma bestående av lite vatten, balsam och struktur spray som jag sedan kan spraya snabbt i håret innan jag ska åka till jobbet. Structure gum tar jag med i handväskan om jag skulle behöva den under dagen. 

På detta viset så tycker jag att jag bevara mina lockar så att dom ser fräscha ut varje dag. För att göra lockarna lite mjukare, det vill säga att dom både har struktur men ändå ser mjuka ut. Ja då tar du och kramar in lite olja i håret så kommer du att få ett super fint resultat. 

5 1 röst
Betyg på inlägget
4 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sirje

Jag blev lite nyfiken på i am, men i deras webshop skriver de tyvärr inte ut alla ingredienser, vilket gör mig noll intresserad av att beställa hem nåt.

Helena

Vilken typ av hårstrån har du? Söker febrilt efter stylingprodukter för fint hår. Många tyngeår ner mina fina/tunna hårstrån och lockarna liksom faller ur håret.

Blev sugen på dessa med tanke på din text.

Sofie-Charlotts palett

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x