Jag har gjort nya naglar, varför välja en färg när du kan välja 3?

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag har gjort nya naglar, och varför välja en färg när du kan välja tre? Jag älskar färg men jag är också ganska tråkig. Så denna gång fick det bli svart och vitt.

Ja jag är kanske lite tråkig kan vissa tycka, men jag känner själv inte att jag på vintern passar i starka färger. Pasteller och färg älskar jag, men då vill jag gärna vara lite solbrun. Speciellt då jag har en sån otroligt kall underton och ser nästan blå(!) ut under vintern. Tycker mig inte tycka att det matchar så bra med pastell naglar.

Så denna gång fick det bli klassiskt svart, vitt och beige.

nya naglar

Jag körde på lite längre naglar denna gången då jag just nu inte jobbar lika mycket. Formen på naglarna är style ”Ballerina”. (även kallad coffin)

Jag älskar långa naglar men väljer oftast bort det när jag står mycket på golvet. Just nu jobbar jag lite mindre pga permittering och det blir mest datajobb. Men då kan man också ha lite mer längd, precis som med mina fransar blir man säker längd-blind. Nu har de passerat 14mm på fransarna och jag startade på 11. Naglarna har jag inte mätt än (hehe) men kan tänka mig att det är samma längd där.

Läs också:  3 concealers som jag använder just nu

nya naglar

Jag hörde två naglar svarta och två vita. Sedan mixade jag med en mörkare beige på ett finger. Tänkte först kört glitter men kände att jag fick behärska mig.

Men nästa gång ska jag nog allt köra på lite färg, men vad är egentligen vårens hetaste nagelfärger? Fick hem ett mumsigt bud från depend för någon dag sedan och det kändes inte som att de höll tillbaka på färgerna. Kanske ska man köra knallgult, blått eller riktigt cerise? Tipsa mig gärna om vad du kommer att köra för färg nu till vår/sommar!

Här och Här hittar du några av mina tidigare naglar!

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa